Neler Yeni

Videoyu 144p yapınca akıcılık yerine geldi

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
Arkadaşlar valorant oynarken oyunda hiç akıcılık yoktu ve arada drop oluyordu. Ben de sırf denemek için arkada izlediğim youtube videosunu 144p ye çektim. Oyun birden akıcı olmaya başladı ayrıca 3 el oynadım hiç drop yemedim. Sorun ram mi internet midir?

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Arkadaşlar valorant oynarken oyunda hiç akıcılık yoktu ve arada drop oluyordu ben de sırf denemek için arkada izlediğim youtube videosunu 144p ye çektim ve oyun birden akıcı olmaya başladı ayrıca 3 el oynadım hiç drop yemedim. Sorun ram mi internet midir?
internet.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ekran kartınız nedir? Video oynatılması da ekran kartından sağlanır.

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
Asıl soru;
Neden valorant oynarken youtube videosu izliyorsun? o.O2 o.O2

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Arkadaşlar valorant oynarken oyunda hiç akıcılık yoktu ve arada drop oluyordu. Ben de sırf denemek için arkada izlediğim youtube videosunu 144p ye çektim. Oyun birden akıcı olmaya başladı ayrıca 3 el oynadım hiç drop yemedim. Sorun ram mi internet midir?
Anlık ping çıkması bilgisayarı kastırabiliyor

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
Anlık ping çıkması bilgisayarı kastırabiliyor
Sorun internet galiba ama şöyle garip bir şey var pingim 10ms ve hiç yükselmiyor hep sabit.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternetten dolayı fps drop oluşmaz. En fazla ping değeri yükselir. Arkadaki video işlemci ve ekran kartına yük bindirdiği için drop yiyor olabilir.
En düşük ayarlarda oynuyorum. Bir de youtube da video açık olmasa bile valorant da drop yediğim oluyor. Mesela bilgisayarın başına otursam 4-5 saat valorant oynasam en az 5-6 kere drop yediğim olur en az.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sorun internet galiba ama şöyle garip bir şey var pingim 10ms ve hiç yükselmiyor hep sabit.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En düşük ayarlarda oynuyorum. Bir de youtube da video açık olmasa bile valorant da drop yediğim oluyor. Mesela bilgisayarın başına otursam 4-5 saat valorant oynasam en az 5-6 kere drop yediğim olur en az.
İşte dediğim gibi internetten dolayı değil. Sistemin zorlanıyor arkada video açıkkena aynı zamanda valorant oynadığın zaman.

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
İşte dediğim gibi internetten dolayı değil. Sistemin zorlanıyor arkada video açıkkena aynı zamanda valorant oynadığın zaman.
İşte ben de onu bu sisteme yediremiyorum internet kafedeki 1050 takılı işlemcisi düşük bilgisayar ile drop yemeden gayet rahat oynuyorum oyunu.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İşte ben de onu bu sisteme yediremiyorum internet kafedeki 1050 takılı işlemcisi düşük bilgisayar ile drop yemeden gayet rahat oynuyorum oyunu.

Pardon sisteminizi yeni farkettim 😂. 8 GB RAM yetmediği için de drop yeme ihtimaliniz yüksek. Sıcaklık ve kullanım değerlerini kontrol ettiniz mi oyun sırasında?

Top Bottom