Korsan Windows yüklemiş olabilir bilgisayarcı. Korsan Windows kullanmanın böyle bir soruna neden olup olmayacağını bilmiyorum ama en iyisi Microsoft'un kendi sitesinden Win10 ISO dosyasını indirip, bir USB belleğe yazarak kendin Windows'u kurman. Eğer yine olmazsa garantiye sorununu bildirip sistemini yolla.Bilgisayarı aldığımızda windows kurulu değildi bilgisayarcıya götürüp kurduk belki ondan olabilir diye yazıyorum six siege, warzone gibi oyunları açmıyor bilgisayar
sistem özellikleri ektedir
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kardeşim sen böyle pcyi niye mahalle bilgisayarcısına götürürsün ki burdan yazsan formatı biz bile anlatırdık 30 liraya bi key alırdın biterdiBilgisayarı aldığımızda windows kurulu değildi bilgisayarcıya götürüp kurduk belki ondan olabilir diye yazıyorum six siege, warzone gibi oyunları açmıyor bilgisayar
sistem özellikleri ektedir
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
mesela warzone giriyorum 1-2 dk sonra atıyor , Rainbow'da bir kaç saniye sonra atıyorOyunu açmıyordan kastınız nedir, Fps çok mu düşük yoksa hiç ekran mı gelmiyor? Ayrıca böyle bi sistemi bilgisayarcıya Windows kurması için hiç bir şekilde vermezdim.
Bilgisayarcı işlemi yaparken yanında mıydın pekimesela warzone giriyorum 1-2 dk sonra atıyor , Rainbow'da bir kaç saniye sonra atıyor
Sıcaklıklar kaç derece ? DDU ile ekran kartı driverını silip güncel driverı NVIDIA'nın sitesinden yükleyin.mesela warzone giriyorum 1-2 dk sonra atıyor , Rainbow'da bir kaç saniye sonra atıyor
babam ordaydı ben yoktumBilgisayarcı işlemi yaparken yanında mıydın peki
sadece lol yüklü ama hatırladığım kadarıyla çok ısınmıyordu driverları silmeyi deniyorumSıcaklıklar kaç derece ? DDU ile ekran kartı driverını silip güncel driverı NVIDIA'nın sitesinden yükleyin.