Neler Yeni

Sistemim yeteri kadar iyi ama açabileceği oyunları açmıyor

erolsafak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erol Şafak
Bilgisayarı aldığımızda windows kurulu değildi bilgisayarcıya götürüp kurduk belki ondan olabilir diye yazıyorum six siege, warzone gibi oyunları açmıyor bilgisayar
sistem özellikleri ektedir
e4fbb029-d113-4e2b-ad39-9c5c1d1a1eec.jpg
9e3ac8ce-7a75-44a7-98c0-925cd5e7bcaa.jpg

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bilgisayarı aldığımızda windows kurulu değildi bilgisayarcıya götürüp kurduk belki ondan olabilir diye yazıyorum six siege, warzone gibi oyunları açmıyor bilgisayar
sistem özellikleri ektedir
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Korsan Windows yüklemiş olabilir bilgisayarcı. Korsan Windows kullanmanın böyle bir soruna neden olup olmayacağını bilmiyorum ama en iyisi Microsoft'un kendi sitesinden Win10 ISO dosyasını indirip, bir USB belleğe yazarak kendin Windows'u kurman. Eğer yine olmazsa garantiye sorununu bildirip sistemini yolla.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Oyunu açmıyordan kastınız nedir, Fps çok mu düşük yoksa hiç ekran mı gelmiyor? Ayrıca böyle bi sistemi bilgisayarcıya Windows kurması için hiç bir şekilde vermezdim.

Reindi

80+ Silver

erolsafak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erol Şafak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunu açmıyordan kastınız nedir, Fps çok mu düşük yoksa hiç ekran mı gelmiyor? Ayrıca böyle bi sistemi bilgisayarcıya Windows kurması için hiç bir şekilde vermezdim.
mesela warzone giriyorum 1-2 dk sonra atıyor , Rainbow'da bir kaç saniye sonra atıyor

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Oyunların açılması için gereken bazı programlar var bunlar kurulu olmayabilir internete oyunların açılması için gerekli programlar falan desen bir sürü yardımcı olucak makale bulursun.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
mesela warzone giriyorum 1-2 dk sonra atıyor , Rainbow'da bir kaç saniye sonra atıyor
Sıcaklıklar kaç derece ? DDU ile ekran kartı driverını silip güncel driverı NVIDIA'nın sitesinden yükleyin.

erolsafak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erol Şafak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom