Arama sonuçları: *

1. A

SİSTEME GÖRÜNTÜ GElMİYOR

BİOS ekranı dahil hiçbir görüntü gelmiyor. Ram leri tek tek denedim. Alalı 1 hafta olmadı sanırım hiç kullanamadım. 1613841096 Sıfır anakart itopya arızalı ürün göndermez umarım.
  2. A

SİSTEME GÖRÜNTÜ GElMİYOR

Selamlar. Apu sistem topladım. R3 2200g + b450m a pro max sistem parçalarım. Nedense görüntü gelmiyor. Vga girişli monitörü var dönüştürücü ile denedim görüntü gelmedi, TV ye taktım hdmi girişi ile görüntü gelmedi kasanın güç düğmesine basılı tuttuğumda bilgisayar kapanmıyor. BİOS update yapıldı...
  3. A

FORMAT ATARKEN MONİTÖRE EKRAN GELMİYOR

Eyw. Öyle bir şey den bahsetmedim. Teşekkürler yorum için.
  4. A

Anlamadın sanırım sen. Neyi bekleyeceğim ayrıca?
  5. A

RESİMLER ALTTA Selamlar. Laptop kullanıcısıyım. Ekranda sorun olduğundan tüplü monitör ile kullanıyordum laptobumu. Disk yeri çok dolu olduğundan ve dosyaları silmeye kıyamadığımdan direk sıfırdan kurmayı düşündüm. Normalde bilgisayarı açarken monitöre ekran gelmiyor ama bilgisayar açıldığında...
  6. A

Bilgisayarımı "upgrade" etmek istiyorum. Neler yapabilirim?

İşlemci bazlı denilmesinin sebebi çok çekirdekli kullanımdır. Gidipte ryzen kendi işlemciniz + rx 570 yerine i9 9900k + 1030 daha çok performans vermiyor. Yani işlemcinizi üst düzey seçip ekran kartından düşmenin hiçbir anlamı yok. Tavsiyem işlemcinizi anakartınızı ve ekran kartınızı...
  7. A

Laptop a upgrade yapma

Selamlar. Laptop ın max 16 gb ram desteklemekte. Bilgisayarın içini açarak kaç adet ram var buna bakman lazım. 2 tane olması lazım 2 tane ise 2 sini satıp 16 gb ram al 2x8. Fps arttıracak tek seçenek bu. İşlemcin apu olduğu için ram miktarını arttırdıkça fps artışı yaşarsın. Mesela benim...
Top Bottom