Neler Yeni

SİSTEME GÖRÜNTÜ GElMİYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Arda Ekrem
Selamlar. Apu sistem topladım. R3 2200g + b450m a pro max sistem parçalarım. Nedense görüntü gelmiyor. Vga girişli monitörü var dönüştürücü ile denedim görüntü gelmedi, TV ye taktım hdmi girişi ile görüntü gelmedi kasanın güç düğmesine basılı tuttuğumda bilgisayar kapanmıyor. BİOS update yapıldı mı bilmiyorum kimisinde güncelleme yaptıktan sonra dahi devam ediyor bu sorun. Acil yardıma ihtiyacım var. Sorunu bulamadım bir türlü. Her kablo da doğru takılı. Anakarta güç geliyor bu arada. Cpu fan dönmekte.

kyoi

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
RAM'leri çıkarıp silgi ile silip yeniden dener misiniz? Ayrıca çift kanal ise bir RAM'i çıkarıp deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Arda Ekrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RAM'leri çıkarıp silgi ile silip yeniden dener misiniz? Ayrıca çift kanal ise bir RAM'i çıkarıp deneyin.
BİOS ekranı dahil hiçbir görüntü gelmiyor. Ram leri tek tek denedim. Alalı 1 hafta olmadı sanırım hiç kullanamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakartın girişinde bir arıza olabilirmi
Sıfır anakart itopya arızalı ürün göndermez umarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
UĞUR AYDIN
BİOS ekranı dahil hiçbir görüntü gelmiyor. Ram leri tek tek denedim. Alalı 1 hafta olmadı sanırım hiç kullanamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfır anakart itopya arızalı ürün göndermez umarım.
bazen olabiliyor ama yinede başka yöntemleri dene son çare bilgisayarcıda çalışıp çalışmadığına baktırırsın onlar tamir ederse garantisi bozulabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,657
Üyeler
166,413
Son üye
omergin
Top Bottom