Neler Yeni

Laptop a upgrade yapma

BnCrshr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Murat Ertunç
Benim toshiba SATELLITE L850D-13H laptopum var anakartıda AMD PLCSC8 cs go gibi oyunlar oynuyorum ve fps m düşük nasıl ve hangi parçalara update yapabilrim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Arda Ekrem
Selamlar. Laptop ın max 16 gb ram desteklemekte. Bilgisayarın içini açarak kaç adet ram var buna bakman lazım. 2 tane olması lazım 2 tane ise 2 sini satıp 16 gb ram al 2x8. Fps arttıracak tek seçenek bu. İşlemcin apu olduğu için ram miktarını arttırdıkça fps artışı yaşarsın. Mesela benim işlemcim i3 5005u. Apu bir işlemci yani kendi grafik birimi var. İntel tam anlamıyla REZALET bir apulara sahip olduğu için çoğu oyunu oynayamıyorum kasmadan. 4 gb ramım var 4 gb daha taktım ve sürekli kasarak oynadığım gta 5 arada takılarak oynanır oldu. Bu da bir örnek olsun.

BnCrshr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Murat Ertunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar. Laptop ın max 16 gb RAM desteklemekte. Bilgisayarın içini açarak kaç adet RAM var buna bakman lazım. 2 tane olması lazım 2 tane ise 2 sini satıp 16 gb RAM al 2x8. Fps arttıracak tek seçenek bu. İşlemcin APU olduğu için RAM miktarını arttırdıkça fps artışı yaşarsın. Mesela benim işlemcim i3 5005u. APU bir işlemci yani kendi grafik birimi var. İntel tam anlamıyla REZALET bir apulara sahip olduğu için çoğu oyunu oynayamıyorum kasmadan. 4 gb ramım var 4 gb daha taktım ve sürekli kasarak oynadığım gta 5 arada takılarak oynanır oldu. Bu da bir örnek olsun.
Saol https://m.trendyol.com/kingston/16g...HbrbmtXEMPtNGI2LP-i8KPXF-fCRf9ChoCxlAQAvD_BwE şunu taksam olurmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,662
Üyeler
166,414
Son üye
zento10
Top Bottom