Arama sonuçları: *

1. A

SSD VS HDD tavsiye verirmisiniz

Reis şimdi seçim senin ne kadar depolama istiyosan ona göre bişeyler almalısın 1668497076 2bin tl bütçen varsa zaten ssd biraz zor en fazla 1 tb fazla depolama istediğin için ve 2 bin bütçen oldugu için istersen 4 tb al
  2. A

Daha yüksekten kastın depolama açısındansa o senin tercihin ne kadar alan ihtiyacın olduguna bağlı
  3. A

O kadar fazla para vermeye değmez zaten hdd markalarının çoğunda aynı özellikler var sadece depolama alanı değişiyor https://www.trendyol.com/seagate/3-5-2tb-7200rpm-256mb-sata3-st2000dm008-pc-harddisk-p-4211887?boutiqueId=61&merchantId=109239&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true...
  4. A

Bütçen nedir
  5. A

Windows ssd ye yüklü ise bir hdd almak hem maddi açıdan hemde depolama açısından gayet mantıklı olur
  6. A

İndirme yapılmıyor ağ hatası diyor

Sorunu çözdüm sanırım Wifi adaptörünün usb yuvasını değiştirdim şuanlık sorun yok 1668354440 500 mb indikten sonra yine aynı hatayı verdi
  7. A

Oda işe yaramadı silip yüklemeyi deneyeceğim 1668354158 Erişim yasağının ne zaman kalkacağı hakkında bilgin var mı ? 1668354173 Denedim yine aynı hatayı veriyor
  8. A

Onu yaptım yine olmamıştı ama farklı bir tarayıcıdan indirmeyi deneyeceğim
  9. A

2-3 gündür alıyorum bunu
  10. A

Google dan bir şey indirmek istiyorum fakat sürekli ağ hatası diyip duruyor
  11. A

C:diski gereksiz dolu

100 GB lik alanın dolu olmasının sebebi nedir 1668350929 Peki diğer diskteki veriler nolcuak
  12. A

Ayriyeten 500 GB lik hardisk bide SSD nin d kısmı da var 1668350856 Birleştirmek istiyorum ama d deki verilerin silinmemesi lazim
  13. A

100 gb 1668350720 Nasi yer acabbilirim
  14. A

C diskinde sadece Windows kurulu olmasına rağmen sadece 5 GB bos yer var
  15. A

Sistem ısınıyor ne yapmam lazim

Zaten havalar baya sıcak ondanda kaynaklanmış olabilir ama sen yinede bir arkadaşların dediklerine bak
  16. A

Windows kurulu olan hdd yi masaüstü pc me taktım

Eski hdd yi taktım açıldı bi sorun yok ama windows klasürünü silmeme veya biçimlendirmeme gerek varmı
  17. A

oyunlarda düşük fps sorunu

YouTube'dan FPS arttırma videolarında var benim önerim unlostunkini yapman o yardımcı olacaktır
  18. A

oyunlarda düşük fps sorunu

Windows a gelen güncelleme sonrası ekran kartı ayarların veya sistem performans ayarların varsayılan dönmüş olabilir kontrol et eğer değişiklik yapılmasına
  19. A

Kasa çalışıyor ama monitör açıldığında sinyal yok yazıyor.

Bilgisayarı açtığında hiç mi görüntü alamıyorsun yoksa baştan dos ekranında birşeyler görüp sonramı sinyali kaybediyorsun.
Top Bottom