Al gitsin işte .dSsd var 500 GB yetersiz kalıyor yükseltmek istiyorum sizce nasıl bir şey almam gerekiyor
Windows ssd ye yüklü ise bir hdd almak hem maddi açıdan hemde depolama açısından gayet mantıklı olurSsd var 500 GB yetersiz kalıyor yükseltmek istiyorum sizce nasıl bir şey almam gerekiyor
Evet sdd yüklü sistemde nasil bi hdd almam lazım 2 tb düşünüyorumWindows ssd ye yüklü ise bir hdd almak hem maddi açıdan hemde depolama açısından gayet mantıklı olur
Bütçen nedirEvet sdd yüklü sistemde nasil bi hdd almam lazım 2 tb düşünüyorum
O kadar fazla para vermeye değmez zaten hdd markalarının çoğunda aynı özellikler var sadece depolama alanı değişiyor2 bin TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sabit hdd harici hdd alıcam
Daha yüksekten kastın depolama açısındansa o senin tercihin ne kadar alan ihtiyacın olduguna bağlıDaha yüksek taksam iyi olur mu
Hocam yer yeterli değilse windows ssdde kalacak şekilde harddisk almalısınız. Boyutu kendiniz seçin şahsen ben 500gbı yeterli görmüştüm en son. Seagate barracuda alabilirsinizSsd var 500 GB yetersiz kalıyor yükseltmek istiyorum sizce nasıl bir şey almam gerekiyor
Şimdiki oyunlar çok yer kaplıyor tb oyunlar çıkıyorDaha yüksekten kastın depolama açısındansa o senin tercihin ne kadar alan ihtiyacın olduguna bağlı
Ssd kalacak evetHocam yer yeterli değilse windows ssdde kalacak şekilde harddisk almalısınız. Boyutu kendiniz seçin şahsen ben 500gbı yeterli görmüştüm en son. Seagate barracuda alabilirsiniz
Hocam HDD alın Seagate barracuda öneririm zaten yaygın bir diskŞimdiki oyunlar çok yer kaplıyor tb oyunlar çıkıyor
Ssd kalacak evet
Reis şimdi seçim senin ne kadar depolama istiyosan ona göre bişeyler almalısınŞimdiki oyunlar çok yer kaplıyor tb oyunlar çıkıyor
Ssd kalacak evet