Fanların RPM ini yukseltirsinGtx 1650 li kasam ısınıyor kasa büyük hava iyi aliyor islemcide stok fan var ne yapmam lazim
Knka boştayken dorun yokta oyuna girince egzoz fanindan sicak üflüyor ramleri hızını attirsam iyi olucakFanların RPM ini yukseltirsin
Knka sivigotuma yerine takabilirim 2 veya 3 tane o zaman iyi olur demi fazla isinmazYeni fan al knk kasya tak fanları
Stok fan harici kasanda fan varmı yoksa fan alabilirsin. Ayrıca bulubdupun oda nasıl çok hava almıyorsa odadan dolayıda ısınma artabilir.Gtx 1650 li kasam ısınıyor kasa büyük hava iyi aliyor islemcide stok fan var ne yapmam lazim
Ekran kartı ve işlemci oyunda kaç derece oluyor ?Gtx 1650 li kasam ısınıyor kasa büyük hava iyi aliyor islemcide stok fan var ne yapmam lazim
Sıcaklığı temperli cami ısıtıyor sorun olurmuOyuna girince tabii sıcak hava üfleyecek.
Hangi sistem oyuna girince sıcak hava üflemiyor?
İslemciye bakmadim ama ekran karti değişiyor 60 70 arasiEkran kartı ve işlemci oyunda kaç derece oluyor ?
60 70 gayet normal 80 ve 90ı geçerse sıkıntı başlar zaten bu sıcak gnlerde havanında sıcaklığıyla sıcaklıklar normalden fazla artabilir ama 60 70 ortalama bir sıcaklık.Sıcaklığı temperli cami ısıtıyor sorun olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
İslemciye bakmadim ama ekran karti değişiyor 60 70 arasi
benim sistem sıcak üflemiyorOyuna girince tabii sıcak hava üfleyecek.
Hangi sistem oyuna girince sıcak hava üflemiyor?
Senin sistemin ısınmıyor, kasan ısınıyor. Kasanın hava akışı kötü.Sıcaklığı temperli cami ısıtıyor sorun olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
İslemciye bakmadim ama ekran karti değişiyor 60 70 arasi