- Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka ben toplamadım hazır aldım sistemi oyun oynayıp denedim yine açılmıyor kafayı yicemmmmHocam fanların kontrolünü anakarta bağlamış olmayasın? Isınmadığın sürece çalıştırmıyordur belki de
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka onları da denedim hepsi tam oturmuş ve fotonun ortasındaki kontrolcüye bağlılar 2 vida görünüyor ona bağlı hepsiSenin o arkadaki rgblerin çoğaltıcısı. Kontrolcü değil. Senin fanların dönmesini sağlayan kablo uçlarını kırmızı ile işaretledim. Fanlar tek kablo ile çoğaltılıp anakartına takılmış. Bu kabloyu kontrol et. Çalışan fandaki kablo nereye takılıyor felan...
Alıntıyı görüntüle
Kırmızılar fanların güç kabloları. Mavi çizdiğim molex uçlarınıda kontrol et. Tam oturmamışlar gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka senin mavi halka içine aldığın şeyleri ben tek tek kontrol ettim maviler kırmızılara bağlı kırmızılar kasaya bağlı her bağlantı kasaya giriyor ya da anakarta bağlanıyor sadece elimde tuttuğum boşta o tuttuğum uç da vidali kontrolcüden çıkıyor hiç bir yere gitmiyor takacak yer de bulamadım ucu çok garipSenin o arkadaki rgblerin çoğaltıcısı. Kontrolcü değil. Senin fanların dönmesini sağlayan kablo uçlarını kırmızı ile işaretledim. Fanlar tek kablo ile çoğaltılıp anakartına takılmış. Bu kabloyu kontrol et. Çalışan fandaki kablo nereye takılıyor felan...
Alıntıyı görüntüle
Kırmızılar fanların güç kabloları. Mavi çizdiğim molex uçlarınıda kontrol et. Tam oturmamışlar gibi.
Ekler
Son düzenleme: