Neler Yeni

Çözüldü✓ HAZIR PC ALDIM 5 FANDAN 1 TANESİ DÖNÜYOR

3aslan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Hocam fanların kontrolünü anakarta bağlamış olmayasın? Isınmadığın sürece çalıştırmıyordur belki de
kanka ben toplamadım hazır aldım sistemi oyun oynayıp denedim yine açılmıyor :D kafayı yicemmmm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin o arkadaki rgblerin çoğaltıcısı. Kontrolcü değil. Senin fanların dönmesini sağlayan kablo uçlarını kırmızı ile işaretledim. Fanlar tek kablo ile çoğaltılıp anakartına takılmış. Bu kabloyu kontrol et. Çalışan fandaki kablo nereye takılıyor felan...
Alıntıyı görüntüle

Kırmızılar fanların güç kabloları. Mavi çizdiğim molex uçlarınıda kontrol et. Tam oturmamışlar gibi.
kanka onları da denedim hepsi tam oturmuş ve fotonun ortasındaki kontrolcüye bağlılar 2 vida görünüyor ona bağlı hepsi

Senin o arkadaki rgblerin çoğaltıcısı. Kontrolcü değil. Senin fanların dönmesini sağlayan kablo uçlarını kırmızı ile işaretledim. Fanlar tek kablo ile çoğaltılıp anakartına takılmış. Bu kabloyu kontrol et. Çalışan fandaki kablo nereye takılıyor felan...
Alıntıyı görüntüle

Kırmızılar fanların güç kabloları. Mavi çizdiğim molex uçlarınıda kontrol et. Tam oturmamışlar gibi.
Kanka senin mavi halka içine aldığın şeyleri ben tek tek kontrol ettim maviler kırmızılara bağlı kırmızılar kasaya bağlı her bağlantı kasaya giriyor ya da anakarta bağlanıyor sadece elimde tuttuğum boşta o tuttuğum uç da vidali kontrolcüden çıkıyor hiç bir yere gitmiyor takacak yer de bulamadım ucu çok garip

Ekler

• IMG_5817.jpeg
    IMG_5817.jpeg
    1.4 MB · Hit: 7
Son düzenleme:

KingDeViL

80+ Bronze
kanka ben toplamadım hazır aldım sistemi oyun oynayıp denedim yine açılmıyor :D kafayı yicemmmm

kanka onları da denedim hepsi tam oturmuş ve fotonun ortasındaki kontrolcüye bağlılar 2 vida görünüyor ona bağlı hepsi

Kanka senin mavi halka içine aldığın şeyleri ben tek tek kontrol ettim maviler kırmızılara bağlı kırmızılar kasaya bağlı her bağlantı kasaya giriyor ya da anakarta bağlanıyor sadece elimde tuttuğum boşta o tuttuğum uç da vidali kontrolcüden çıkıyor hiç bir yere gitmiyor takacak yer de bulamadım ucu çok garip
O tutuğun şekildeki uçlar argb ucu oluyor. Kontrolcüden çıkıyorsa anakarta takılması gerekli. Onu anakarta takarsan yazılım ile fanların rgblerini kullanabilirsin. Eğer anakartında girişi yoksa emcbur ışıkları kasadaki düğmeden değiştireceksin.

Sende aşakğıdaki kablo ile fanların birbirine bağlanmış. Kırmızı ile işaretlediğim uç anakartına takılı olması lazım. Onu kontrol et.

1729872341581.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,789
Üyeler
161,345
Son üye
TEUFELS
Top Bottom