Ryzen 5 7500F Sicaklik Undervolt - Voltage yardim

Stok soğutucuyla sıcaklık değerleriniz normal. PBO ayarını çoğu kişi yapıyor, performans kaybınız pek olmuyor zaten.

sorununu kule tipi Soğutucu ile çözebilirsin bu arada ben de bir soru sormak istiyorum sana 1080p oynuyorsan darboğaz yediğin oyunlar hangileri oluyor acaba

sicakliklar ne durumda hocam bi de sivi sogutucu yerine hava sogutucu oneriyolar senin fikrini almak isterim
Hocam vok sistem aldın herhalde bende aldım daha ulaşmadı henüz elime ama sistem gelmeden direk hava soğutucu cektim bi tane böyle olacağını bildigim icin snowman t6 aldim abdullah abinin onerisiyle

Hocam vok sistem aldın herhalde bende aldım daha ulaşmadı henüz elime ama sistem gelmeden direk hava soğutucu cektim bi tane böyle olacağını bildigim icin snowman t6 aldim abdullah abinin onerisiyle
aynen ben de öyle yaptım senin ramlar kaç mhz gözüküyor hocam bir de biz 1080p de bol darboğaz yiyecez ama hayırlısı oc şart 1080 için

sicakliklar ne durumda hocam bi de sivi sogutucu yerine hava sogutucu oneriyolar senin fikrini almak isterim
Hava soğutucuların yeterli olacağını bana da söylemişlerdi. Ben biraz şekli için yine de sıvı soğutma aldım. Sıcaklıklar 60-65'i geçmiyor oyunda.

Hocam bana yardımcı olur musun istek atsam ? Bende gigabyte a620m h 7500f var kule soğutucu olmasına rağmen yükte 75 76 ya çıkıyor bide kaliteli soğutucu yani
Olurum da önce anakartta
Curve optimizer var mı arama çubuğuna yazıp bak.

Geri