noneednıck11
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
soğutucu ve kasa modelinizi yazabilir misiniz ? Ben de almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.Hocam benle sizin sistem aynı. Ekstra soğutucu alın, kökten çözün.
soğutucu ve kasa modelinizi yazabilir misiniz ? Ben de almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.Hocam benle sizin sistem aynı. Ekstra soğutucu alın, kökten çözün.
soğutucu ve kasa modelinizi yazabilir misiniz ? Ben de almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.
sicakliklar ne durumda hocam bi de sivi sogutucu yerine hava sogutucu oneriyolar senin fikrini almak isterimKasa: VENTO VG20A 650W
Soğutucu: DeepCool LS520 RGB 240mm
![]()
DeepCool LS520 RGB 240mm A-RGB PWM Fanlı Siyah Sıvı Soğutma Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool LS520 RGB 240mm A-RGB PWM Fanlı Siyah Sıvı Soğutma Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Hocam vok sistem aldın herhalde bende aldım daha ulaşmadı henüz elime ama sistem gelmeden direk hava soğutucu cektim bi tane böyle olacağını bildigim icin snowman t6 aldim abdullah abinin onerisiylesicakliklar ne durumda hocam bi de sivi sogutucu yerine hava sogutucu oneriyolar senin fikrini almak isterim
aynen ben de öyle yaptım senin ramlar kaç mhz gözüküyor hocam bir de biz 1080p de bol darboğaz yiyecez ama hayırlısı oc şart 1080 içinHocam vok sistem aldın herhalde bende aldım daha ulaşmadı henüz elime ama sistem gelmeden direk hava soğutucu cektim bi tane böyle olacağını bildigim icin snowman t6 aldim abdullah abinin onerisiyle
Hava soğutucuların yeterli olacağını bana da söylemişlerdi. Ben biraz şekli için yine de sıvı soğutma aldım. Sıcaklıklar 60-65'i geçmiyor oyunda.sicakliklar ne durumda hocam bi de sivi sogutucu yerine hava sogutucu oneriyolar senin fikrini almak isterim
Hocam daha sistem gelmedi gelsin bi test ederimaynen ben de öyle yaptım senin ramlar kaç mhz gözüküyor hocam bir de biz 1080p de bol darboğaz yiyecez ama hayırlısı oc şart 1080 için
sivi sogutucu icin uzun sure oynanildiginda sogutamadigi soyleniyo kararsiz kaldimHava soğutucuların yeterli olacağını bana da söylemişlerdi. Ben biraz şekli için yine de sıvı soğutma aldım. Sıcaklıklar 60-65'i geçmiyor oyunda.
Uzun saatler oynuyorum, böyle bir problem yok.sivi sogutucu icin uzun sure oynanildiginda sogutamadigi soyleniyo kararsiz kaldim
Hocam bana yardımcı olur musun istek atsam ? Bende gigabyte a620m h 7500f var kule soğutucu olmasına rağmen yükte 75 76 ya çıkıyor bide kaliteli soğutucu yaniAha tam benlik konu
Instagram: haci_sofu yaz yapalım.
Olurum da önce anakarttaHocam bana yardımcı olur musun istek atsam ? Bende gigabyte a620m h 7500f var kule soğutucu olmasına rağmen yükte 75 76 ya çıkıyor bide kaliteli soğutucu yani