Arama sonuçları: *

1. Alperenc25

BIOS'un güncel olması oyunlara etki eder mi?

Çevrende Migros tarzı bir market felan varsa oralara bakmanı tavsiye ederim tercihen 16 GB flash bellek alman iyi olur. Bios dosyası 20 30 mb olur en fazla ama ileride kullanman için 16 GB daha iyidir
  2. Alperenc25

Bu basit işlemde korkuyorsan bilgisayar nasıl kullanacaksın ki? Sürekli bozarım diye düşünürsün o zaman. Son derece basit bir işlem ypacağın işlem.Korkmanı gerektiren bir şey söz konusu bile değil. Yardımcı oluruz sana Bios dosyasını bir adet flash bellek içine atıp, bilgisayar açılırken bios a...
  3. Alperenc25

Yani senin bileceğin bir iş, ben olsam flash bellek alır kendim yaparım.Bilgisayarcıya vereceğin para saçma bir para olur çünkü. 2 dakika sürecek bir işlem için para vermek bana gereksiz geliyor.
  4. Alperenc25

Götürmene gerek yok kimseye kendin yapabilirsin çok basit bir işlem, Anakart modelin ne ve flash belleğin var mı?
  5. Alperenc25

Bios güncelleme en kolay işlemlerden birisi , yaparken elektrik kesilmesin ve 1 tane flash belleğin olsun yeterli
  6. Alperenc25

ekran kartı ve işlemci sıcaklığım normal mi

Gayet iyi ve normal değerler
  7. Alperenc25

Bilgisayar açılmıyor acil yardım lazım

İyi bari sistem açıkken sakın bir şey sökme :)
  8. Alperenc25

Bilgisayar açılmıyor acil yardım lazım

Elektrik geliyor mu? Yani sadece görüntü mü gelmiyor yoksa bilgisayar hiç mi açılmıyor?
  9. Alperenc25

Yeni aldığım parçalarda görüntü gelmiyor

Termal macunu fazla sürmüş olabilir misin? O yüzden güç gelmiyor olabilir
  10. Alperenc25

Pcyi Tv ye bağladım ama geçikme yaşıyorum eski monitörümdebu yokdu

Televizyonda oyun oynamak zor olur dostum. Hertz düşük ms yüksek olur o yüzden oynayamazsın
  11. Alperenc25

Çözüldü✓ monitörde sorun var acil yardım

Hangi yazı dostum? Ben mi göremedim acaba
  12. Alperenc25

Sistemim toplam kaç watt harcıyor?

Benim sistem psu hesaplamalarında yükte 370 kadar gösteriyor hadi ekran vs düz 450 olsun fazlasıyla yeterli olur o ups bana
  13. Alperenc25

Benim psu 550w o zaman yaklaşık 30 dk felan açık tutar gibi
  14. Alperenc25

ups gereklimi?

Sürekli kesinti yaşıyorsan sistemindeki parçalara zarar gelebilir ama gelmeyedebilir ups alırsan bir nevi sistemi garanti altına almış olursun mesela ben çok fazla kesinti yaşıyorum o yuzden alacağım ama çok yaşamıyorsan almana gerek yok gibi
  15. Alperenc25

O zaman bu fazlasıyla yeterli oluyor ya https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-ls1000-rs-1000va-500w-3-schuko-cikis-otomatik-voltaj-regulatoru-p-HBV00000NPAKW
  16. Alperenc25

VA? Watt olarak bakmam gerekmiyor mu? Benim alacağım ups 1000VA yani yeterli olacak gibi
  17. Alperenc25

Eyvallah :) Sence benim imzadaki sistem ve alacağım ups birbirine yeterli olur mu? Bence yeterli olacak gibi
  18. Alperenc25

Psu değil arkadaşlar ups alacağım ups :) şu: https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-ls1000-rs-1000va-500w-3-schuko-cikis-otomatik-voltaj-regulatoru-p-HBV00000NPAKW 1591293882 Aynen imzadaki sistem
  19. Alperenc25

Arkadaşlar bir adet ups (Kesintisiz Güç Kaynağı) alacağım fakat tam olarak ne kadar watt harcıyorum emin olamadım. Bazı psu hesaplama sistemlerinde 320 ile 327 watt arası olarak görünüyor. Bunu netleştirmek için bir yöntem var mı? Watt ölçen aletler dışında
Top Bottom