𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
80+ Bronze
pcyi tv bağladım oyunlarda geçikme yaşıyorum
75 HZ Yazıyor anlamıyorum gecikme keşke az olsaTelevizyonda oyun oynamak zor olur dostum. Hertz düşük ms yüksek olur o yüzden oynayamazsın
1600 900 75 hz çektim ve düzeldiiTelevizyonda oyun oynamak zor olur dostum. Hertz düşük ms yüksek olur o yüzden oynayamazsın
pcyi tv bağladım oyunlarda geçikme yaşıyorum
İyi knk bende ms yüksek olabilir yazacaktım iyi oyunlaren iyisi monitör almak olucak :F
Mesaj otomatik birleştirildi:
75 HZ Yazıyor anlamıyorum gecikme keşke az olsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
1600 900 75 hz çektim ve düzeldii
Normal tv lerde hz düsük ms epey yüksektirpcyi tv bağladım oyunlarda geçikme yaşıyorum
1080 P 75 hz oyun moduna falan aldım gecikme gitti ..Tvden tvye değişiyor bakmak lazım bizim tv 4k da 30hz 2kda 45 veya 50 1080de 60
vallaha Oyun modu oldunu gördüm seçtim o gecikme gitti baya ilginç 23 inç monitör mefta oldu beni idare etse yeterlidir..Bende apu pc yintv ye baglayark oynuyorum, 7 yillik bir tv hilkaye oyunlari oynadgm icin gecikmeleri pek anlayamiyrm sorun olmuyr benm icn...
Ben 2 yildir tvde oynuyrm skıntı yok ama dedigm gbi fps oyunlarinda cok fark eder hikaye oyunlari oynadgnda cok fark olmaz,ama fps oynuyrsan cok idare etmez....vallaha Oyun modu oldunu gördüm seçtim o gecikme gitti baya ilginç 23 inç monitör mefta oldu beni idare etse yeterlidir..
ets 2 de biraz görüyorum kötü evet acil monitör almak şart..Ben 2 yildir tvde oynuyrm skıntı yok ama dedigm gbi fps oyunlarinda cok fark eder hikaye oyunlari oynadgnda cok fark olmaz,ama fps oynuyrsan cok idare etmez....