Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Bilgisayarımda ınanılmaz bir fps drop var

Ayni islemci ve 4060 ti ile oynuyorum Benzer sorunları yasadim ben bu 2 sini yaparak çözmüştüm insallah sizde halledersiniz hocam
  2. Arda Fisher

Bilgisayarımda ınanılmaz bir fps drop var

Hocam arkada kayıt acik olabilirmi? Yada mouseniz 8k hz olabilirmi? Ben 2 sorunuda yasadim steelseries moment acik kaldigi icin -250 fps oynuyordum kapatinca +250 fps kazandim ayni sekilde mousem 8khz valorantta 100 fpsye kadar dusuyordu saf girdi suresini acinca oda duzeldi drop yemeyi biraktim
  3. Arda Fisher

Kasanın içine figür koymak zararlı mı?

Yok dostum benim kasada 3 tane anime kizi var 1 yildir duruyorlar bi zarari yok
  4. Arda Fisher

Neden %100 GPU kullanımı var

Ayni sorun icin konu actigimda tamamen normal denmisti dostum
  5. Arda Fisher

BİLGİSAYARIMA ELEKTRİKSEL BİR SORUN OLDU!

Hocam ekran kartiniz cok yamuk duruyor tutucu alın psu yanmasına gelirsek voltaj kaçağından olabilir turkiyede yasiyoruz topraklama cok kotu topraklamadan dolayi fazla voltajdan dolayı cortlamis olabilir psu tamirleri mevcut tamir ettirebilirsiniz ama asla ilk seferki kadar saglikli olmayacak...
  6. Arda Fisher

R9 7950x3d Cpu ışığı yakıyor

Hocam umarim bozuk degildir mavi siteyle uğraşmazsınız umarım:D
  7. Arda Fisher

Arkadaşım ile neredeyse aynı PC'yi kullanıyorum ancak benim FPS'im daha az?

Cyberpunk da ben farkettim hocam 60 fpslerden 120/190 arasina cikmisti
  8. Arda Fisher

Arkadaşım ile neredeyse aynı PC'yi kullanıyorum ancak benim FPS'im daha az?

Hocam ben size daha garibini diyim is yerindeki abim 6800 kullaniyor ben 4060 tım o zamanlar ve benim fps daha yuksekti dlss kullanmadigim halde islemcilerimiz falanda ayniydi oda ayri bi olaydi nedenini anlamadik bizde hala
  9. Arda Fisher

4060ti li bilgisayarımı kaça satarım

Haci bu tarz sistemleri tek tek parca olarak sat daha cok para gecer eline sistem olarak koydugunde ölücüler toplasiyor
  10. Arda Fisher

Kuzenim ses sürücüsünü silmiş

beyler selam kuzenim yeni kulaklık aldı ancak laptopda tek giriş vardı oda mikrofonu çalıştırmadan kullanıyodu sonra cogaltıcı aldı 2 in 1 ama bu seferde mic çalışssada sesler ters geliyordu yani sağda adam yürüyosa soldan geliyodu ses buda baya uğraşırken yanlısıkla sürücüyü falan silmiş ondan...
  11. Arda Fisher

Ekran Kartım Kasama Bİ TIK Büyük Geldi

kardesim uzatma al ekran kartını masanın üstüne koy kullan saka bi yana dostum ekran kartın kasadan büyük hicmi aklına gelmedi 🥲
  12. Arda Fisher

Neden kimse yardımcı olmuyo ?

Kral bulamadinmi halaya? Birde kolunun titreşimi çalışıyor sorun oyunda yani ayarı bulabilirsen çözersin bulamazsanda sağlık olsun diğer oyunlarda kullanırsın birde aklıma geldi kol kablolumu kablosuzmu
  13. Arda Fisher

Hocam valla şirketteyim şuan bakamıyorum ama kontrollere bak bide genel olarak bidaha göz geçir benim kolum xbox gen9 kolu belki senin kolunu algilamiyordur bilemiyorum
  14. Arda Fisher

Hocam olması lazım fc24 oynuyorum bende var kol titreşimi diye yazıyor hatta şiddeti ayarliyorsun
  15. Arda Fisher

Bilgisayarcıya pc temizletmeye gittiğimde tüm parçaları sökeceğiz dediler

Hocam ekran kartını açıp içinde varsa oksitlenme temizlenir macun değişir yapışkan ve zorlu tozlar temizlenir normal durum ancak guvendiginiz bir yere götürün
  16. Arda Fisher

Asus monitörüm sökülüyor ne yapmaliyim?

Hocam ayrı bir boyuta geçiş oluşmuş burda maşallah
  17. Arda Fisher

4080 İÇİN İŞLMECİ ÖNERİSİ

Hocam 4080+ bu işlemciyi alacaksınız 4kda oynayin rahat her oyunu oynatır eğer ben fps oyuncusuyum derseniz asusun 2k yüksek hz monitörleri var biraz pahalı ama bütçe varsa alınır
  18. Arda Fisher

4080 İÇİN İŞLMECİ ÖNERİSİ

7800x3d
  19. Arda Fisher

İlk oynadığınız oyunu hatırlıyor musunuz ?

Benten oyunu vardı birde nfs babam şirketten getirmisti tüplüydu
  20. Arda Fisher

Laptopu Garantiye Götürünce Yeni Laptopla Değişmesini İsteyebilir Miyim??

Türkiye'ye Markaları getiren biziz? Ses Üzerine Türkiye'nin en büyük firmalarından biriyiz ürün tamir ediliyorsa edilir edilmezse değişime gider gidip 1/2 diyot için yeni mal verilmez haa ama senin garanti firman oyuncak gibi uğraşmadan zaten bende. Çıkmıyor diyip gelen geçene yeni ürün...
Top Bottom