Neler Yeni

BİLGİSAYARIMA ELEKTRİKSEL BİR SORUN OLDU!

PDDucky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Poyraz
Arkadaşlar direkt konuya gireceğim. Bugün pc mi kullanırken backrooms oynarken pc imde bir patlama gibi bir şey oldu. Mavi bir ışıkla patladı ve kapandı. Pc de fiziksel hiçbirşey yok ama pc acılmıyor. Elektrik verince yeniden patlıyor. Patlama GPU sogutma sistemiyle PSU arasında çıktı. Bayağı inceledim ama bir sıkıntı bulamadım. Lütfen yardım edin pc bozulursa anca 3-5 aya kadar alırım

Ekler

• IMG_20250202_132926.jpg
    IMG_20250202_132926.jpg
    1.8 MB · Hit: 39

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
berkay
güç kaynağı sorun yüksek ihtimalle bir bilgisayarcıya götürün isterseniz
ekran kartınız yanmış olabilir

PDDucky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Poyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güç kaynağı sorun yüksek ihtimalle bir bilgisayarcıya götürün isterseniz
ekran kartınız yanmış olabilir
Yeni psu taktım düzeldi sonra eski psuyu açtım yanan parćayı buldum bu neden olur? Kartını ben kopardım kopuk değildi

Ekler

• IMG_20250202_230016.jpg
    IMG_20250202_230016.jpg
    2.5 MB · Hit: 35
  • IMG_20250202_230031.jpg
    IMG_20250202_230031.jpg
    2.6 MB · Hit: 35
  • IMG_20250202_230035.jpg
    IMG_20250202_230035.jpg
    2.9 MB · Hit: 35

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Berk
ucuz mal ondandır marka neydi

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Arkadaşlar direkt konuya gireceğim. Bugün pc mi kullanırken backrooms oynarken pc imde bir patlama gibi bir şey oldu. Mavi bir ışıkla patladı ve kapandı. Pc de fiziksel hiçbirşey yok ama pc acılmıyor. Elektrik verince yeniden patlıyor. Patlama GPU sogutma sistemiyle PSU arasında çıktı. Bayağı inceledim ama bir sıkıntı bulamadım. Lütfen yardım edin pc bozulursa anca 3-5 aya kadar alırım
Hocam ekran kartiniz cok yamuk duruyor tutucu alın psu yanmasına gelirsek voltaj kaçağından olabilir turkiyede yasiyoruz topraklama cok kotu topraklamadan dolayi fazla voltajdan dolayı cortlamis olabilir psu tamirleri mevcut tamir ettirebilirsiniz ama asla ilk seferki kadar saglikli olmayacak yeni psu ile kullanmadan once topraginizi olcturun lutfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ekran kartiniz cok yamuk duruyor tutucu alın psu yanmasına gelirsek voltaj kaçağından olabilir turkiyede yasiyoruz topraklama cok kotu topraklamadan dolayi fazla voltajdan dolayı cortlamis olabilir psu tamirleri mevcut tamir ettirebilirsiniz ama asla ilk seferki kadar saglikli olmayacak yeni psu ile kullanmadan once topraginizi olcturun lutfen
Diyecektim ama kartı nasil o hale getirdiniz hocam :D

PDDucky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Poyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Peki ekran kartına destek takmasam sıkıntı olurmu?

Yeni psu taktım ondan sorun neyde ona bakmak için yaptım

ucuz mal ondandır marka neydi
Söyle bir marka hocam hazır almıstım sistemi

Ekler

• IMG_20250203_115056.jpg
    IMG_20250203_115056.jpg
    3.1 MB · Hit: 11

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Arda doğan
Yeni psu taktım düzeldi sonra eski psuyu açtım yanan parćayı buldum bu neden olur? Kartını ben kopardım kopuk değildi
Kalitesiz psu kondansatörler fazla yüke dayanamamış ve ısınıp patlamış pasif ve aktif soğutma yeterli.olmamış

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Ahmet Hakan
Peki ekran kartına destek takmasam sıkıntı olurmu?

Yeni psu taktım ondan sorun neyde ona bakmak için yaptım

Söyle bir marka hocam hazır almıstım sistemi
Aldığın yeni PSU nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,146
Üyeler
166,894