Arama sonuçları: *

1. A

Anakart Cpu Led Işiği Yanmasi Ve Görüntü Gelmemesi̇

belli bir süre beklemen gerekiyor diye biliyorum
  2. A

G PRO X SUPERLİGHT GÜNCELLEME SONRASI KABLOSUZ ÇALIŞMAMA SORUNU

yani su rezilliği bize yaşatan logi...
  3. A

maalesef düzeltemedim , performans güncellemesi dedi yaptık wifi gitti :d kablolu kullanıyorm
  4. A

G PRO X SUPERLİGHT GÜNCELLEME SONRASI KABLOSUZ ÇALIŞMAMA SORUNU , arkadaşlar dün bir güncelleme geldi yaptım sonra kablosuz mouse çalışmamaya basladı kabloyla bağladığımda çalışıyor sebebini bilen biri var mı
  5. A

G HUB KULLANAN VAR MI ?

onu nerden açıyorum
  6. A

G HUB KULLANAN VAR MI ?

valorant diye özel ayarda yaptım ama olmadı , mouseyi ghub üzerinden devre dısı nasıl bırakabilirm?
  7. A

G HUB KULLANAN VAR MI ?

G HUB KULLANAN VAR MI ? sorun şu ki süperlight pro x modeli mouse mevcut bir kaç gündür kullanıyorum bazen valoranta girince mouse kitleniyor valo kapatınca düzeliyor anlamış değilim , g hub sileceğim fakat kulaklığım için bir kaç ayar yaptım onun içinde silemiyorum , mouse ye hiç ayar yapmadım...
  8. A

Anlık drop giriyor oyunlarda neden olur?

logitechin yazılımı G hub
  9. A

tekrardan bakacagım ghub hakkında bılgın varmı hocam
  10. A

tesekkur ederım hocam tamamdır yaptım o guncellemeye getırdım
  11. A

Evet saliselik bir drop söz konusu ama hissedebiliyorum arkada çalışan şeyler Spotify 1-2 sekme chrome nvdia böyle şeyler , o sürüme nereden bakabilirim ?
  12. A

valorant ve apex yüklü ikisindede anlık böyle yarım salise takılıyor hissediyorum
  13. A

Ryzen 5600X , ASUS ROG STRİX 3060 OC ,Asus Rog Strix B550-F Gaming (4400) , Asus Rog Strix 750G , Rog Strix Ryuo 240mm , Patriot Viper Steel 16gb (8x2) 3200mhz , Corsair Spec Delta RGB , Sandisk M.2 500Gb , Razer Chroma ornata v2 , Zowie Ec2a , Benq xl 2546 240hz , Logitech g920 hd pro , Hyper X...
  14. A

Anlık drop giriyor oyunlarda neden olur? arkadaşlar sistemim imzada mevcut çok anlık hafif bir drop giriyor hissedebiliyorum driverlar güncel anlamadım neden oılur
  15. A

UFAK BİR DROPCUK VAR YARDIM PLS

başka oynayanlarda bunu dese anlıcam da sansıma denkn gelemedık valorantcılarla
  16. A

UFAK BİR DROPCUK VAR YARDIM PLS

UFAK BİR DROPCUK VAR YARDIM PLS arkadaşlar geçende format attım sadece valorant ve kovaak yuklu başlarda yapmıyordu sonra ekran kartına guncelleme geldı onu yaptım ufak kasma oluyor 5-10 sanıyede bir valorantta , bende ekran kartını sildim whql olan bir sürüm indirdim yeni tarihlere yakın ama...
  17. A

Windows 10 uefi olmayan sürümü kuramıyorum

arkadaşlar bende uef yerine sanırm legacy mi ne kurmusum problem olur mu?
  18. A

Valorant fps düşüklüğü sorunu

r5 5600x ile 300 üstü falan ben alıyorum , 3600 ile biraz zor kankam
  19. A

KASAMIN 3. FANI KEYFE KEDER ÇALIŞIYOR

o kadar bilmiyorum sürekli yavaş yavaş renk değiştiren bi modu var ona ayarlayıp bırakıyorum , yazılım vs yada kontrolcü hiç aramaadım
  20. A

KASAMIN 3. FANI KEYFE KEDER ÇALIŞIYOR

bu kasalarda genel olarak bir sorun var anladığım kadarıyla cünkü bende de aynı kasa var , egzoz fanı bazı açılışlarımla dönmüyor camı açıp elle müdahale sonucunda döndürüyorum , kasalar çok fazla yattı herhalde depolarda o yüzden böyle
Top Bottom