Neler Yeni

Windows 10 uefi olmayan sürümü kuramıyorum

Mirac.20

80+
Anakartım uefi desteklemiyor bende rufusdan İSO dosyasi ile flash belleğe Windows iso indirdim ama kurulmuyor lütfen yardım edin format atmaya çalışıyorum laptopa çok rahat atabiliyordum format

LiarGamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet Melik Özçakır
Anakartım uefi desteklemiyor bende rufusdan İSO dosyasi ile flash belleğe Windows iso indirdim ama kurulmuyor lütfen yardım edin format atmaya çalışıyorum laptopa çok rahat atabiliyordum format
normal biostan bootlayın bilgisayarı iso dosyasını direk atmadiniz diye dusunuyorum flash bellegemi kurdunuz isoyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

flash bellege guc gitmiyorsa arka anakart usb lerine takin flash bellegi

Mirac.20

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normal biostan bootlayın bilgisayarı iso dosyasını direk atmadiniz diye dusunuyorum flash bellegemi kurdunuz isoyu

flash bellege guc gitmiyorsa arka anakart usb lerine takin flash bellegi

Bilgisayarının marka ve modelini yazar mısın?
Anakart ecs g31t-m7 işlemci pentium e6600 zaten anakartın arkasına takılı usb ve gerek kalmadı dün akşam cpu fan daha hizli dönsün diye 19 volt bağladım şuan fan ne yaparsam yapayım dönmüyor ama yanık kokusu da yok psu dan 1 tane molex portu feda edip 12 volt la denemiştim ilk 2000 rpm yavaş geldi gözüme oyuzden 19 volt verdim dönmedi sonrasında tekrar molex portu ile 12 volt verdiğimde dönmedi

Atyxah

80+ Silver
Anakart ecs g31t-m7 işlemci pentium e6600 zaten anakartın arkasına takılı usb ve gerek kalmadı dün akşam cpu fan daha hizli dönsün diye 19 volt bağladım şuan fan ne yaparsam yapayım dönmüyor ama yanık kokusu da yok psu dan 1 tane molex portu feda edip 12 volt la denemiştim ilk 2000 rpm yavaş geldi gözüme oyuzden 19 volt verdim dönmedi sonrasında tekrar molex portu ile 12 volt verdiğimde dönmedi
Formattan fan'a nereden geldin anlamadım ki

Büyük ihtimal fanlar gg ama...

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
Boot etmeme sorunu var anlaşılan. AMIBIOS 8'in tipik sorunu o. Çözümü tam olarak ne bilmiyorum ama kendi kendine düzelenler var.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Fan yanmıştır çözümü yok.

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal
arkadaşlar bende uef yerine sanırm legacy mi ne kurmusum problem olur mu?

Mirac.20

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Formattan fan'a nereden geldin anlamadım ki

Büyük ihtimal fanlar gg ama...
Fan gg olduğu için gerek kalmadı dedim sadce
Boot etmeme sorunu var anlaşılan. AMIBIOS 8'in tipik sorunu o. Çözümü tam olarak ne bilmiyorum ama kendi kendine düzelenler var.
Hdd de win var açılıyor ama şifresini unuttum oyuzden format aticam

Normal hdd de Windows 10 var ama 2017 de kurdum sonra pc yi kullanmadim normal hdd den açılıyor çok stabil çalışıyordu (fan yanana kadar) yine stabil ama ısındığı için açmıyorum ssd ye kurmayi denedim freedos ssd ye disk bolumlendirme yerinde hata verdi diski görmedi hdd yi sifirliycakken usb den baslatamadim sonra fanı fark ettim

Son düzenleme:
Top Bottom