Arama sonuçları: *

1. Azexxes

PC Boştayken cızırtı sesi geliyor

coil whine var sisteminde ama ya psudan ya ekran kartından kaynaklanıyodur. Bende de var çok dert etmiyorum
  2. Azexxes

ekran bozulması yardım

Şöyle birşeye denk geldim. Laptobun gereğinden fazla ısınıyor olabilir
  3. Azexxes

Asus tuf a15 wifi çalışmıyor

asusun sitesinden laptobunuzun modelini seçip wireless driverini yükleyin
  4. Azexxes

GTA 5 DÜŞÜK FPS ALIYORUM

güzel değerler gayet iyi bence
  5. Azexxes

GTA 5 DÜŞÜK FPS ALIYORUM

gta ekran kartını tamamen kullanan bir oyun değil en azından testlerin çoğunda öyle benim kendi bilgisayarımda da aynı durum geçerli fpsiniz normal gtada , diğer oyunlarda nasıl olur tahmin etmesi zor internetten testlerini izleyin derim. ama AAA oyunlarda high ayarlarda 45-55 fps alırsınız diye...
  6. Azexxes

GTA 5 DÜŞÜK FPS ALIYORUM

hikaye modunda yüksek fps alabilirsiniz fakat online oynuyorsanız fpsiniz hikaye moduna oranla azımsanmayacak düzeyde düşer, publix lobide kaç kişi olduğuna bağlı olarak. ayrıyetten rtx 2050 aşırı güçlü b,r kart değil normal bence değerler. gölgeleri ve bitkileri düşürün msaa da kapatı veya 2xde...
  7. Azexxes

6700 Xt LoL de düşük fps

Ekran karti driverlarini yüklediniz mi ?
  8. Azexxes

SSD Performansı Düştü

Crystal disk info ile sağlığına bakar mısınız
  9. Azexxes

Bios açılmıyor(düz çizgi yanıp sönüyor)

Pcyi yeniden başlatırken bios tuşunu denediginizde mi açılmıyor
  10. Azexxes

Windows nasıl etkinleştirebilirim?

Son adımı yaptiktan sonra biraz bekleyin bir yazı belirecek. Ondan sonra yeniden başlatın oluyor ben kendime yapıyorum sorun olmuyor. Belki cmd yi yönetici olarak calistirmayi unutmus da olabilirsiniz
  11. Azexxes

Windows nasıl etkinleştirebilirim?

Başlık 'Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!' https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/
  12. Azexxes

Lenovo Ideapad Gamning 3 rastgele crash

Oyunlara tr yama kurduydaniz o yuzden oluyor olabilir.
  13. Azexxes

MSI KATANA gf76 şarj sorunu

Oyuncu laptoplarinda prizde takili oynamazsaniz laptop tam performansini veremiyor. Şöyle örnek veriyim. Fh4 oynarken kendi laptobumda ultra ayarlarda prize takılı iken 60 fps aliyorum. Prize takili degilken 25 30 fps ancak aliyor ve sürekli drop giriyor. Zaten prize takili olmazsa 1 - 2 saati...
  14. Azexxes

MSI KATANA gf76 şarj sorunu

Prize takili degilken oyun oynayamazsin zaten sacmalama istersen. Msi dragon center üzerinden pil ömrünü uzatmak icin şarjı %50-%60 arasinda bırak seçeneğini seçersen hiçbirşey olmuyor. Yine şarjda tam performansını alıyorsun. 1632143028 Dragon center üzerinden ayarlayabilirsiniz pil ömrünü...
  15. Azexxes

Far Cry 5 kasma sorunu

Ramden darboğaz yiyor olabilir misiniz. Msi afterburner ile değerleri atabilir misiniz
  16. Azexxes

Çözüldü✓ Samsung M3 taşınabilir hdd bilgisayar algılamıyor!!

Çözümü kaydedin bari belki aynı sorunu yaşayan başkaları da olabilir. Onlara yardımcı olursunuz
  17. Azexxes

Tamam hallederseniz haber edin merak ettim.
  18. Azexxes

Valla hocam bilmiyorum. Ben içinden çıkan kağıtları okumuyorum bile. 3 yıl garantisi olduğunu hatırlıyorum sadece. Satın aldığınız saticinin üründeki yorumlara bakın sizinle ayni problemi yaşayan varsa hdd sıkıntılıdır. Yoksa da satıcıya durumu bildirin iade edin. Satıcı eğer pakedi açıldı diye...
  19. Azexxes

Laptop boşta 50 derece

Max 90-95 olmali 100 civarina ulasirsa sıkıntı var demektir
  20. Azexxes

Laptop boşta 50 derece

Tamam sorun yok eger 85 size göre fazla ise laptop soğutucusu ile kullanın 80 civarina iner
Top Bottom