Çağrı Yılmaz
80+ Silver
sol attaki windows simgesine sağ tıkla disk yinetimini açAygıt yöneticisinde disk yönetimi diye bir şey göremiyorum.
sol attaki windows simgesine sağ tıkla disk yinetimini açAygıt yöneticisinde disk yönetimi diye bir şey göremiyorum.
Oraya girmeyi becerdim ama hayır orada yazmıyor.Disk yönetiminde gözüküyor mu?
sol attaki windows simgesine sağ tıkla disk yinetimini aç
Alıntıyı görüntüle
ss atsanaOraya girmeyi becerdim ama hayır orada yazmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldığım hdd 320gb ama kapasite yazan yere bakınca hiç 320gb olan bir şey yok. 57,18gb olan laptobun kendi ssd si. 1.86gb olan hafıza kartı.ss atsana
Valla hocam bilmiyorum. Ben içinden çıkan kağıtları okumuyorum bile. 3 yıl garantisi olduğunu hatırlıyorum sadece. Satın aldığınız saticinin üründeki yorumlara bakın sizinle ayni problemi yaşayan varsa hdd sıkıntılıdır. Yoksa da satıcıya durumu bildirin iade edin. Satıcı eğer pakedi açıldı diye iade kabul etmiyorsa şikayet vara başvurun. Sizi 10 dk içinde arıyorlar hemen. 2 defa başıma geldi hepsiburada alışverişinde. Size aynı fiyattan tekrar satın alabilmeniz için kupon veriyorlar kuruşu kuruşuna. Benim satın aldığım satıcı farklıydı. Belkide ondan bendeki 320 liğin dış görünüşü farklı.Aldığım hdd 320gb ama kapasite yazan yere bakınca hiç 320gb olan bir şey yok. 57,18gb olan laptobun kendi ssd si. 1.86gb olan hafıza kartı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Azexxes içinden çıkan kağıda baktım windows 10 hariç her şeye destek var mübarek. Windows 10 desteklemiyor olabilir mi?
Şu an 3 tane taktik var 1 tanesini yapıyorum olacak gibi duruyor.Valla hocam bilmiyorum. Ben içinden çıkan kağıtları okumuyorum bile. 3 yıl garantisi olduğunu hatırlıyorum sadece. Satın aldığınız saticinin üründeki yorumlara bakın sizinle ayni problemi yaşayan varsa hdd sıkıntılıdır. Yoksa da satıcıya durumu bildirin iade edin. Satıcı eğer pakedi açıldı diye iade kabul etmiyorsa şikayet vara başvurun. Sizi 10 dk içinde arıyorlar hemen. 2 defa başıma geldi hepsiburada alışverişinde. Size aynı fiyattan tekrar satın alabilmeniz için kupon veriyorlar kuruşu kuruşuna. Benim satın aldığım satıcı farklıydı. Belkide ondan bendeki 320 liğin dış görünüşü farklı.
Tamam hallederseniz haber edin merak ettim.Şu an 3 tane taktik var 1 tanesini yapıyorum olacak gibi duruyor.
Şu konuyu açtığımdan beri bu sorunla uğraşıyorum çok şükür sorunu çözdüm. İlk önce hard disk low level format tool programı ile hdd ye low level format attım (1 saatten uzun sürdü) ondan sonra resimde olanları yaptım ve şükür çözdüm sorunu @Azexxes @NachiSamsung m3 taşınabilir hdd aldım (320gb) takıyorum ışığı felan yanıyor çok azıcık ses çıkartıyor ama bilgisayar algılamıyor hdd yi.
Ohbe hayırlı olsun sevindim yapmana. Başşaramayan abi sonunda başardı la @başardık abi
Tarihte ilk başardığım şey olabilir :dOhbe hayırlı olsun sevindim yapmana. Başşaramayan abi sonunda başardı la @başardık abi
Yok sen de rolleri değiş başaramadım abi yap@BaşaramadıkAbi ismini başardım abi yap çünkü başardın