gt710 gibi bir karta kesinlikle 3000 tl bayılmayın. İşlemcinizi dahili grafik birimi olan bir işlemciyle değiştirebilirsiniz. 9700x 9600x veya 7600x gibi
konuma göre muamele mi yapıyorlar bizim burda 1000tl altında hep getirme ücreti alıyor ne olursa olsun. 10 paket alırsam ancak öyle ücretsiz diyor o.O2
şahsen ben b850m force anakartı aldığımda anakart çıkalı 2 ay olmuştu daha bir sürü bios ayarı eksikti. Sonradan yeni bios güncellemeleriyle getirdiler...
ben çalışmaz demedim zaten destekli değilse ramlar xmp veya expo ayarı açamamanız muhtemel veya oc yapamayabilirsiniz. yeni bir anakart mı bilmiyorum bios...
yaşama ihtimaliniz var şimdi baktım twinmos gerçekten de desteklenenlerde yazmıyor. Muhtemelen expo açarken sıkıntı yaşarsınız. Bence bu anakartı tercih...
pearless assasin takılı ama sıvı soğutma olsa dahi yine sırıtmayacağını düşnüyorum siyah sistemlerde de çünkü sadece beyaz değil anakart turuncu ve siyah...
incehesap her cuma gaming gecesinde veya gaming gen gibi sitelerde indirim oluyor sık sık. Güzel fiyatlı sistemler yakalayabilirsiniz. 16gbram sorun...
şuanki kullandığın laptop autocad ve solidworkste gayet yeterli zaten. Prize takılı kullanmayı sorun etmiyorsan laptop alma bence masaüstü al pişman...
openanime öneririm. Popüler olmayan ama bütün siterlerden daha çok özelliğe sahip. bilgisayardan izliyorsan 4k upscaling yapabiliyorsun çoğu animeyi...