akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
CMD kısmından bir işlem vardı sanırsam onun hakkında bir konu vardı atabilirseniz sevinirim benimkinin aktifliği gittide
KMSPico programını kullanabilirsiniz.CMD kısmından bir işlem vardı sanırsam onun hakkında bir konu vardı atabilirseniz sevinirim benimkinin aktifliği gittide
Kasinlikle tavsiye etmiyorum.KESİNLİKLEKMSPico programını kullanabilirsiniz.
Başlık 'Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!' https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/CMD kısmından bir işlem vardı sanırsam onun hakkında bir konu vardı atabilirseniz sevinirim benimkinin aktifliği gittide
aynen bi kere başım yandı o programdan bir daha kullanırsam kafamıda giyotinle kesin ok?KMSPico programını kullanabilirsiniz.
Ne geldi başınıza ?aynen bi kere başım yandı o programdan bir daha kullanırsam kafamıda giyotinle kesin ok?
Başlık 'Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!' https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/
valla bilmiyorum bir dayımın laptopuna attım format sonra kod mod uğraşcağıma kmspico ile yaparım dedim yaptım (dayım pek pc yi kullanan birisi değildir) ben formatladıktan 1 hafta sonra açmış laptop kafayı yiyomuş deli gibi kasmalar falan varmış bende töbe dedim düzgün format attım baştan düzeldi. ilk test ettiğimde yoktu oysaki bir şeymi indirdin diye sordum dokunmadım bile dediNe geldi başınıza ?
Alıntıyı görüntüle
aynısını yaptım sağ alttaki gitmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla bilmiyorum bir dayımın laptopuna attım format sonra kod mod uğraşcağıma kmspico ile yaparım dedim yaptım (dayım pek pc yi kullanan birisi değildir) ben formatladıktan 1 hafta sonra açmış laptop kafayı yiyomuş deli gibi kasmalar falan varmış bende töbe dedim düzgün format attım baştan düzeldi. ilk test ettiğimde yoktu oysaki bir şeymi indirdin diye sordum dokunmadım bile dedi
Anladım bilgi ve uyarı için teşekkür ederim.Kasinlikle tavsiye etmiyorum.KESİNLİKLE
Son adımı yaptiktan sonra biraz bekleyin bir yazı belirecek. Ondan sonra yeniden başlatın oluyor ben kendime yapıyorum sorun olmuyor. Belki cmd yi yönetici olarak calistirmayi unutmus da olabilirsinizAlıntıyı görüntüle
aynısını yaptım sağ alttaki gitmedi.