Arama sonuçları: *

1. B12 Vitamin

League of Legends'i açtığımda bilgisayar donuyor

Aşağı yukarı 2 aydır falan LOL'ü ne zaman açsam bilgisayarı bi 5-10 dk kullanamıyorum donuyor kalıyor. Görev yöneticisi bile açamıyorum ama oyun açıldıktan sonra normale dönüyor . Cpu kullanımı %100 oluyor bazen disk kullanımı %100 oluyor nedenini anlayamadım LOL'ü silip tekrar yükledim yine...
  2. B12 Vitamin

Bu normal mi? Boşta %50'nin Üstünde RAM Kullanımı

Lenovo Vantage'yi de devre dışı bırakın başlangıç etkisi yüksek gereksiz bir uygulama 1720530670 bazı uygulamalar ekranın sağ aşağısında gizli simge oluşturur orada simgeye sağ tıklayıp " quit , close , kapat " gibi ibareler çıkar oradan kapatırsan uygulama tamamen kapanır simge oluşturmayan...
  3. B12 Vitamin

Görev yöneticisinde başlangıçta etkinleştir seçeneğini devre dışı bıraksa yeter uygulama içindeki o ayar işlevini yitiriyor zaten
  4. B12 Vitamin

kullanmıyorsun ama başlangıçta etkin halde olduğu için bilgisayar açıldığında otomatik açılıyor
  5. B12 Vitamin

sadece işine yarayanları açık bırak ekran kartı sürücüsü falan 1720529446 discord varsa ekleyip anlatayım
  6. B12 Vitamin

başlangıç uygulamalarını devre dışı bırak bilgisayarı yeniden başlat başlangıçta çok fazla uygulama açıldığından öyle oluyor microsoft edge bile açık
  7. B12 Vitamin

Termal macun yenilemeden oyun oynanirmi

Bir problem olmaz macun yenilemeden 2 yıl kullananlar bile var ama çok zorlamadan oynarsanız tabi daha iyi olur. aralıksız 2-3 saati geçmezseniz bir problem olmaz. Zaten aşırı ısındığında işlemci frekansı düşürüp daha düşük performansta çalışır fps kaybı olur o kadar .
  8. B12 Vitamin

Acil!!! Yardım edermisiniz???

ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp önceki sürümü indirip kurmayı deneyin.
  9. B12 Vitamin

Anakartima tek 8 GB ram takınca çalışıyor ama 16 GB taktigimda kırmızı yanıyor

Ramleri 2. ve 4. slotlar yerine 1. ve 3. slotlara takmayı denediniz mi ?
  10. B12 Vitamin

PC Açılması uzun sürüyor. " Yeniden Başlatılıyor "ekranında takılı kalıyor.

Bilgisayarda James Donkey JD1024 1TB 3D Nand 2100MB/1700MB/sn M2 SSD ve SanDisk SDSSDH3 500G-G25 SATA SSD var Windows M2 SSDde kurulu hızlı başlat seçeneği açık olmasına rağmen başlatma tuşuna bastıktan 1 buçuk 2 dakika sonra anca açılıyor yeniden başlattığımda ise aşağıdaki gibi yeniden...
  11. B12 Vitamin

Dualshock 3 kol gecikme var

Büyük ihtimalle orijinal ürün olmadığı için kablosuz bağlantı sürücüsü ve pili kalitesizdir ben de almıştım aynı sorunu yaşadım kablolu kullanmaya devam ediyorum.
  12. B12 Vitamin

Dualshock 3 kol gecikme var

Kolu oyun oynadığınız cihazdan mı şarj ediyorsunuz ? eğer öyle yapıyorsanız kablolu bağlantı kablosuz bağlantıdan daha iyi olduğu için farkı hissettirebilir veya cihazın pil ömrü kullanıma bağlı olarak azaldığı için kablosuz sensörü tam besleyemiyor olabilir.
  13. B12 Vitamin

Kasa çalışıyor fakat görüntü alamıyorum

hdmi ve ya displayport kablonuzu anakart üzerinden değil ekran kartı üzerinden bağlayın
  14. B12 Vitamin

bios güncellemesi yaptıktan sonra bilgisayarım kasmaya başladı

Anakart BIOS'unu sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Sıfırlamadan önce kullandığınız işlemcinin fabrika ayarlarına dönmüş bios sürümünü güncellemeye destekli olup olmadığını kotrol edin. Anakartınız gen3 destekli yani biosu sıfırladıktan sonra tekrar bios güncellemek için gen3 bir işlemciye ihtiyaç...
  15. B12 Vitamin

İşlemcime Sıvı soğutma takmalı mıyım ?

elinizdeki işlemciyi 2000-2500 gibi fiyata ikinci el olarak satıp üzerine 1500 koyarsanız ryzen 5 5600e yükseltebilirsiniz
  16. B12 Vitamin

Gpu kasaya sığarmı acaba ?

Kasanızda ön fan var ise birini iptal edip alan açabilirsiniz bazı kasa tiplerinde ekran kartı sığmayınca ön fanı iptal edebiliyorsunuz. 1708433414 Aerocool Aero One Duo kasa nasıl hocam belki ilerde alabilirim
  17. B12 Vitamin

2 jaklı kulaklığı bilgisayara bağlayamıyorum yardım lazim

isterseniz iade edin size daha iyi fiyat performans kulaklık önerebilirim
  18. B12 Vitamin

kulaklığı test edebileceğiniz başka bir cihaz var mı varsa test edin sorunun kulaklıkta olduğu kanaatine varırsanız iade gerçekleştirirsiniz. 1708424702 Böyle bir yazıya denk geldim kulaklık Konsola özel olarak tasarlanmış fakat kutusundan çıkan ayrıştırıcı aparatıyla PCde de kullanılabiliyormuş
  19. B12 Vitamin

Şu tarz bir ses kartı alıp sorunu çözebilirsiniz daha önce kullandım eğer kulaklık jaklarında problem yoksa bu işinizi görecektir ve birde aygıt yöneticisinden ses giriş ve çıkış aygıtlarını teker teker güncellemeye çalışın belki düzelir
Top Bottom