Neler Yeni

Dualshock 3 kol gecikme var

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan
Arkadaşlar ben geçen sene 2 tane dualshock 3 kol aldım trendyol dan ilk aldığım zamanlar pes falan oynuyodum sonrasında call of duty falan oynamaya başlayınca gecikme olduğunu anladım kolu şarja takınca gecikme olmuyor ama çıkarınca gecikme oluyor acaba neden kaynaklanıyor

Dahası  
Kolu oyun oynadığınız cihazdan mı şarj ediyorsunuz ? eğer öyle yapıyorsanız kablolu bağlantı kablosuz bağlantıdan daha iyi olduğu için farkı hissettirebilir veya cihazın pil ömrü kullanıma bağlı olarak azaldığı için kablosuz sensörü tam besleyemiyor olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kolu oyun oynadığınız cihazdan mı şarj ediyorsunuz ? eğer öyle yapıyorsanız kablolu bağlantı kablosuz bağlantıdan daha iyi olduğu için farkı hissettirebilir veya cihazın pil ömrü kullanıma bağlı olarak azaldığı için kablosuz sensörü tam besleyemiyor olabilir.
Evet ps3 den şarj ediyorum ve kablolu ve kablosuz gecikme farkı çok bariz meydanda aslında ilk zamanlar belki cihazıma ilk defa bağlandığı için zamanla gider dedim ama olmadı

brsokcu

80+ Bronze
Büyük ihtimalle orijinal ürün olmadığı için kablosuz bağlantı sürücüsü ve pili kalitesizdir ben de almıştım aynı sorunu yaşadım kablolu kullanmaya devam ediyorum.
Arkadaşlar ben geçen sene 2 tane dualshock 3 kol aldım trendyol dan ilk aldığım zamanlar pes falan oynuyodum sonrasında call of duty falan oynamaya başlayınca gecikme olduğunu anladım kolu şarja takınca gecikme olmuyor ama çıkarınca gecikme oluyor acaba neden kaynaklanıyor
Bende iki tane ds3 var ugreen bluetooth 5.0 adaptör ve dshide mini ile kullanıyorum mükemmel ötesi çalışıyor. Orjinalı gibi tek tuşla hiç bir program vs başlatmadan tak diye bağlanıyorum. Tavsiyem farklı bluetooth veya farklı uygulama dene

Top Bottom