doğru bağladığından eminmisin ?2 jaklı kulaklığı bilgisayara bağladım kendi dönüştürücüsu ile.Ama bilgisayar okumadi.İlk defa 2 jaklı kulaklık kullanıyorum.Pek bı bilgim yok yardımcı olur musunuz?(Kulaklık modeli razer kraken for consol)
Alıntıyı görüntüle
Sanırım doğru baglayamadim hocam.İlk defa 2 jaklı kulaklık kullanıyorum, daha yeni aldım.Eger DC den falan yardımcı olurum derseniz çok iyi olur ya da yapmam gereken adımları söylerseniz çok iyi olurdoğru bağladığından eminmisin ?
Hocam direk tak çalıştır olacağı söylendi bana alırkenAlıntıyı görüntüle
Şu tarz bir ses kartı alıp sorunu çözebilirsiniz daha önce kullandım eğer kulaklık jaklarında problem yoksa bu işinizi görecektir
ve birde aygıt yöneticisinden ses giriş ve çıkış aygıtlarını teker teker güncellemeye çalışın belki düzelir
kulaklığı test edebileceğiniz başka bir cihaz var mı varsa test edin sorunun kulaklıkta olduğu kanaatine varırsanız iade gerçekleştirirsiniz.Sanırım doğru baglayamadim hocam.İlk defa 2 jaklı kulaklık kullanıyorum, daha yeni aldım.Eger DC den falan yardımcı olurum derseniz çok iyi olur ya da yapmam gereken adımları söylerseniz çok iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam direk tak çalıştır olacağı söylendi bana alırken
Evet öyle hocam ayrıştırıcı aparatla taktım.Ama nedense okumadı.Aparatsiz taktigimda calisiyor ama PC de tam performans almak için ayrıştırıcı ile takin demislerdikulaklığı test edebileceğiniz başka bir cihaz var mı varsa test edin sorunun kulaklıkta olduğu kanaatine varırsanız iade gerçekleştirirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Böyle bir yazıya denk geldim kulaklık Konsola özel olarak tasarlanmış fakat kutusundan çıkan ayrıştırıcı aparatıyla PCde de kullanılabiliyormuş
Ne onerirsinizisterseniz iade edin size daha iyi fiyat performans kulaklık önerebilirim