Neler Yeni

2 jaklı kulaklığı bilgisayara bağlayamıyorum yardım lazim

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz
2 jaklı kulaklığı bilgisayara bağladım kendi dönüştürücüsu ile.Ama bilgisayar okumadi.İlk defa 2 jaklı kulaklık kullanıyorum.Pek bı bilgim yok yardımcı olur musunuz?(Kulaklık modeli razer kraken for consol)
Screenshot_20240220-125941.png

Dahası  
1708423687800.png

Şu tarz bir ses kartı alıp sorunu çözebilirsiniz daha önce kullandım eğer kulaklık jaklarında problem yoksa bu işinizi görecektir
ve birde aygıt yöneticisinden ses giriş ve çıkış aygıtlarını teker teker güncellemeye çalışın belki düzelir

Aykut D.

80+ Gold

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
doğru bağladığından eminmisin ?
Sanırım doğru baglayamadim hocam.İlk defa 2 jaklı kulaklık kullanıyorum, daha yeni aldım.Eger DC den falan yardımcı olurum derseniz çok iyi olur ya da yapmam gereken adımları söylerseniz çok iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Şu tarz bir ses kartı alıp sorunu çözebilirsiniz daha önce kullandım eğer kulaklık jaklarında problem yoksa bu işinizi görecektir
ve birde aygıt yöneticisinden ses giriş ve çıkış aygıtlarını teker teker güncellemeye çalışın belki düzelir
Hocam direk tak çalıştır olacağı söylendi bana alırken

Dahası  
Sanırım doğru baglayamadim hocam.İlk defa 2 jaklı kulaklık kullanıyorum, daha yeni aldım.Eger DC den falan yardımcı olurum derseniz çok iyi olur ya da yapmam gereken adımları söylerseniz çok iyi olur

Hocam direk tak çalıştır olacağı söylendi bana alırken
kulaklığı test edebileceğiniz başka bir cihaz var mı varsa test edin sorunun kulaklıkta olduğu kanaatine varırsanız iade gerçekleştirirsiniz.

1708424655138.png

Böyle bir yazıya denk geldim kulaklık Konsola özel olarak tasarlanmış fakat kutusundan çıkan ayrıştırıcı aparatıyla PCde de kullanılabiliyormuş

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kulaklığı test edebileceğiniz başka bir cihaz var mı varsa test edin sorunun kulaklıkta olduğu kanaatine varırsanız iade gerçekleştirirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Böyle bir yazıya denk geldim kulaklık Konsola özel olarak tasarlanmış fakat kutusundan çıkan ayrıştırıcı aparatıyla PCde de kullanılabiliyormuş
Evet öyle hocam ayrıştırıcı aparatla taktım.Ama nedense okumadı.Aparatsiz taktigimda calisiyor ama PC de tam performans almak için ayrıştırıcı ile takin demislerdi

Top Bottom