Arama sonuçları: *

1. BSTXN

Oyundayken PC Kendiliğinden Alt Tab Atıyor

Çoğunlukla günde 1, bazen daha fazla defa oluyor. Hep aynı saatte olmuyor, sanki rastgele saatlerde oluyor gibi. Ve mesela Alt Tab basıldığı anda normalde ekranda sekmeler gözükür yan yana; bunda direk oyunum simge durumuna küçülüyor tekrar alttan tıklayıp oyuna dönmem gerekiyor. Virüs...
  2. BSTXN

Itopya Ankara Şubesinde Teknik Servis Var mı?

oh rahatladim. umarım bakarlar sağol dostum.
  3. BSTXN

Sadece macun yenilemek olsa yapabilirim belki, ki ondan da biraz endişeleniyorum hiç yapmadım. Adamlara kasa fanından yüksek ses çıktığı için gönderdim 2 hafta bekledim bilgisayarı, geldiğinde orta fan çalışmıyodu böyle bi servis işte :D Bi daha gönderemedim tabi 1 ayım bilgisayarsız geçicekti...
  4. BSTXN

2020 eylülde almıştım bilgisayarı, bu eylülde bitiyo garantileri, garantisi bitmeden götürmek istiyorum. Çalışmayan bi kasa fanı var bilgisayar çok ısınıyo bakım, macun değişimi vs. için veriyim diyorum. Ankara şubesinde servis var mı? Yoksa istanbul kargo vs. uğraşıcaksam evde halletmeye çalışırım.
  5. BSTXN

Kasa Fanlarının Çalışması İçin Ekran Kartına İhtiyaç Olur mu?

Kasamı açarken ilk 5 dakika falan egzoz fanından ses gelip sonra kesiliyo bi daha çıkmıyodu bu ses, bir kaç ay sonra ön fanlara da aynısı oldu ömürleri bitiyo muhtemelen hepsinin teker teker, en son bugün direk kesilmeden bilgisayarı kullanırken hep bu ses çıkıyor ben de garantiye itopya'ya...
  6. BSTXN

PC fişe takılı kalmalı mı - kulaklık ışığı

maalesef sadece gigabyte anakart için biliyorum yapmayı ama youtubea pc kapandıktan sonra ışığın açık kalması yazarsan bulursun. genellikle ErP oluyo ayarın adı sanırsam.
  7. BSTXN

PC fişe takılı kalmalı mı - kulaklık ışığı

biostan o ayarı kapatabiliyosun ışığın açık kalmasını
  8. BSTXN

Cs go da fps'm 500 den 100 e düştü

driveri ddu ile kaldırıp windows updatein kurduğu driver ile dener misiniz?
  9. BSTXN

Pc yi kapatınca kulaklığın ışığı açık kalıyor?

Biosa girin, -sanırım power yerinde- ErP seçeneğini bulup açıksa kapatın, kapalıysa açın ve sorununuz düzelecektir.
  10. BSTXN

Kasanın titreme sorunu

kanka eğer titremesini sorun ediyosan bende yüke girince masa titriyodu az bişey masanın yanına bi tane çekmecem vardı onu getirdim oraya koydum öyle bi imkanın varsa yapabilirsin, kasanın ayaklarına masa ayaklarına koyulan keçe gibi şeylerden koymayı da deneyebilirsin belki işe yarar.
  11. BSTXN

Bilgisayar Kapalı Klavye Işığı Yanıyor

valla bende de aynı anakart var aldığımdan beri 7-8 aydır o ayarı kapalı kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım.
  12. BSTXN

Bilgisayar Kapalı Klavye Işığı Yanıyor

Biosa girin, -sanırım power yerinde- ErP seçeneğini bulup açıksa kapatın, kapalıysa açın ve sorununuz düzelecektir.
  13. BSTXN

VALORANT Alt Tab Atarken Diğer Oyunlara Göre Daha Uzun Siyah Ekranda Kalması

peki 1920x1080 monitörüm olsa oyun 16:9 tam çözünürlük olduğu için 1980x1080'de kullansam anında geçicek mi?
  14. BSTXN

ama her oyunda 1-2 saniye sadece valorant'da 3-4 saniyeye kadar çıkıyor.
  15. BSTXN

Normalde mishal CS:GO'da eğer monitörün kendi çözünürlüğü yaparsam anında geçiyo pencereli gibi, ama 4:3 oynadığımda çözünürlük farklı olduğundan normal olarak çoğu oyunda yaşadığım 1-2 saniyelik siyah ekranı bekliyorum alt tab atarken. VALORANT'da ise monitörümün kendi çözünürlüğüne aldığımda...
  16. BSTXN

GTX 1660 Super sürtme sesi

da3'de olan buydu yapcak bişey yok :)
  17. BSTXN

2-3 kişide daha okudum forumda kronik büyük ihtimal
  18. BSTXN

çözebildin mi? aynı kart aynı sıkıntı var tır tır gibi bi ses geliyo fan dönerken
  19. BSTXN

Minecraft Orjinal Launcher Drop Sıkıntısı

Oyundaki RAM kullanımım 400 MB'dan 1400 MB'a kadar falan 5 saniye içinde falan çıkıp geri 400'e düşüyor ve tam düştüğü anda frame drop yiyorum. Eminim bu Launcher ile alakalı bir hata format atmadan önce de vardı ondan sonra hala var hiçbir korsan oyun vs. yok. RAM kullanımlarıyla da oynadım işe...
Top Bottom