Psu nuz nedirArkadaşlar benim için böyle olması sorun değil fakat bilgisayara zarar verirse diye sordum bu niye oluyor olabilir bilgisayara zarar verir mi önceden böyle değildi
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorumZalman 550W
Biosa girin, -sanırım power yerinde- ErP seçeneğini bulup açıksa kapatın, kapalıysa açın ve sorununuz düzelecektir.Arkadaşlar benim için böyle olması sorun değil fakat bilgisayara zarar verirse diye sordum bu niye oluyor olabilir bilgisayara zarar verir mi önceden böyle değildi
valla bende de aynı anakart var aldığımdan beri 7-8 aydır o ayarı kapalı kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım.Erp ne oluyor hocam pcye zarar verir mi eğer bir zararı yoksa ışığın açık olması benim için iyi bile
Hocam klavyeye ışık gitmesi bilgisayara güç gittiğini gösterir içinizin rahat etmesini istiyorsanız fişi çekin veya arkadan anahtarı kapatınErp ne oluyor hocam pcye zarar verir mi eğer bir zararı yoksa ışığın açık olması benim için iyi bile
Güç gitmesi bir sorun yaratmaz zaten her pc'de böyle kapalı iken güç gider anakarta.Hocam klavyeye ışık gitmesi bilgisayara güç gittiğini gösterir içinizin rahat etmesini istiyorsanız fişi çekin veya arkadan anahtarı kapatın
Yanması benim için sorun değil bios tan kapatılıyormuş bu özellik kapatiyim mı dursun muBu normal bir durumdur zarar asla vermez. Arkadan PSU'nun şalterini kapatırsanız yanmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güç gitmesi bir sorun yaratmaz zaten her pc'de böyle kapalı iken güç gider anakarta.
Size kalmış iki şekilde de sıkıntı olmazYanması benim için sorun değil bios tan kapatılıyormuş bu özellik kapatiyim mı dursun mu
O ayarı ben hatırlamıyorum şuan internetten bak istersen kapatabilirsin sorun olmaz. Kapatsanda kapatmasanda aynı şey.Yanması benim için sorun değil bios tan kapatılıyormuş bu özellik kapatiyim mı dursun mu