Arama sonuçları: *

1. Balık Semo

Usb olmadan format/veya başka seçenekler?

Usb olmadan format atabilirmiyim ? atarsam sistemimde bulunan virüsten kurtulma şansım nedir ? usb ile format atmayı düşünüyorum fakat yakınımda güvenli sistem yok teknik servis bakım ve format için 2000 tl fiyat önerdi usb alıp internet kafeden yükleyip format atmayı düşündüm fakat yakında...
  2. Balık Semo

Kasadaki argb controller bozulmuş garantiyi kapsarmı?

Kasanın arkasındaki controller bozulmuş tamirciyle baktık biraz garantiye götürün dedi bende kasaya şimdi kule tipi hava soğutma taktım bunlar demesin garanti dışı kalır diye sitelerinde kalmaz diyorda bilemedim. Not : bu kule tipi soğutma çok büyükmüş be
  3. Balık Semo

Garantiyi ne bozar acil yardım?

Sitede yazana göre kendi ile çelişiyorlar ben anlamıyorum bana kabul etmiyoruz derlerse ne yapabilirim çok uğraşmıyalım?
  4. Balık Semo

internete çok video izledim ama bu tarz işlerde elimin ayarı olmuyor genelde
  5. Balık Semo

geçende gitmiştim başında bekliyorum gidince sıkıntı çıkmıyor o zaman 1704198082 çok eski bir sistem var elimde onu açıp takmayı deniycem bi ara
  6. Balık Semo

serviste 100-200 tl ye yapıyorlar 2dk gidiyim sağolun hocam
  7. Balık Semo

ben bilmediğim için yakınlarda güvenilir bir servis var başında bekleyip 5dk yaptırırım olmazsa sıkıntı varsa garantiye gönderirim
  8. Balık Semo

kule tipi hava soğutma aldım onu taksam o etkilermi garantiyi?
  9. Balık Semo

ilk sorduğumda yok bozulmaz dediler şimdi kendiyle çelişiyorlar dediğim gibi kime güvenebilirim bilmiyorum ben bilsem yaparım 2dk
  10. Balık Semo

bende öyle düşünüyorum çok anlamadığım için 2dk tamirciye götürüp yaptırasım var ama sıkıntı gaming gen çok güvenli değil
  11. Balık Semo

bende öyle biliyorum ama sürekli kullanıcı hatası diyip baştan salmaya çalışır gibi bir halleri var o yüzden dokunmuyorum kasaya 1704195669 hocam nasıl garanti yanıyor ki sistem marka sistem olsa tamam toplama sistemi parça garantisi var sadece
  12. Balık Semo

Gaming gen tr den aldığım sistemim önce anakartan problemliydi şimdi fanlardaki rgb çalışmıyor adamlar karşıda her gidiş gelişde 80km yol yapıyorum çok sıkıldım bu adamlardan müşteri hizmetlerinin bi dediği bir dediğini tutmuyor bir iki rgb kablosu yerinden oynadı diye 80km yol çekmektense bunu...
  13. Balık Semo

İkinci Kez Bozulan Gaming Gen TR Sistemim

Gaming Gen TR'den sistem alalı yaklaşık 2 hafta oldu. Tam tarihleri hatırlamıyorum ama 14-15 Aralık tarihleri arasında mağazaya gidip Enzo4070ti modelini özelleştirip satın aldık. Ödemeyi yapıp mağazadan çıktık ve ertesi gün teslim aldık, eve getirdik. Ekran kartını sokete oturttuktan ve...
  14. Balık Semo

Yeni bozuk sistem ve garanti kapsamı?

Sistem için bir hava soğutucu aldım ama sistemi aldıktan 1.5 gün sonra rgb ışıklar söndü garanti yeni olunca ellemedim kasayı bir kaç anakart kablosuna baktım sorun yoktu arka kısmı açıp bakmadım detaylıca şimdi sistem için hava soğutma aldım bunu takarsam kullanıcı hatası diyip garantiye almamı...
  15. Balık Semo

Bluetooth çalışmıyor

Driver kurulu gözüküyor ama bilemedim aç kapa yaptım düzelmedi driver yoktur dedim kendimde kurdum ama hala çalıştıramıyorum?
  16. Balık Semo

Kaliteli akım korumalı priz önerisi?

Tunçmatik güzel duruyor her şey pahalandı artık sisteme sıkıntı çıkarsa bir daha almakta çok zor kaliteli sağlam üzmeyen bir akım korumalı priz önerisi 400-500 tl arası?
  17. Balık Semo

Pc parçalarını test edebileceğim eski sistem

Kendi sistemimde çekindiğim için ve öğrenmek istediğim için eski bir sistem almayı düşünüyorum içini açıp parçaların nereye takıldığını nasıl güç verebileceğimi öğrenip test edebileceğim yaşlı bir sistem bulabilirmiyim bulursam nerden bulurum?
  18. Balık Semo

80-85 Derece Stok Fan Çok Sesli Çalışıyor

stok fan yerine hava soğutucu öneriniz varmı?
  19. Balık Semo

Ryzen 7500f Mpk
  20. Balık Semo

stok fanlar çok sesli çalışıyormu peki 2 yan odadan bile azda olsa duyuluyordu ses
Top Bottom