Arama sonuçları: *

1. Bekir Küllac

Laptopu Garantiye Götürünce Yeni Laptopla Değişmesini İsteyebilir Miyim??

ben türkiyedeki kanuna göre konuşuyorum hocam kendi aklımdan çizdiklerime göre değil
  2. Bekir Küllac

teknik servis olman dogru bilgiyi verebilecegin anlamına gelmiyor eğer cihaz servise gönderilip tamir edildikten sonra tekrar arıza verirse müşteriye değişim hakkı doğuyor bunudamı biz söyleyelim sen sadece servissin bence ne yetkili ne tekniksin :D
  3. Bekir Küllac

hayır böyle bir şey yok tamir edilirse diye bir durum yok değişimini istiyebiliyor ve ek olarak onarım yapılmasını istemediğini belirtmesi gerekiyor ve şikayetlerini bir kağıda yazması gerekiyor bende S22 cihazımın kamerası bozuldu garantiye yolladım hiçbirşekilde tamir istemedim değişim istedim...
  4. Bekir Küllac

Mavi Ekran Yeni Aldığım bilgisayarım çöküyor

kapat onlar dediyse dogrudur hocam
  5. Bekir Küllac

he evet desteğe yaz daha hızlı ilerlesin süreç
  6. Bekir Küllac

valorantı silmeni öneriyo sordugum yer
  7. Bekir Küllac

hocam hataların tek sebebi valorant bunu bilmen yeterli bilgisayarında bir sorun yok
  8. Bekir Küllac

diğer dmp leri inceliyorum simdi anlarız 1731782139 Anahtar Veriler Hata Kodu (Arg1): c0000005 Bu, bir bellek erişim ihlali anlamına gelir. Yani sistem, geçersiz bir belleğe erişmeye çalıştı. Hatalı İşlev Adresi (Arg2): fffff807ba1cc14b Hatanın tetiklendiği adres. Yığın izinde bu adres...
  9. Bekir Küllac

hocam valorant kaynaklı bir çökme oldugunu görüyorum daha çok inceliyecegim bir dakika 1731781677 HOCAM SORUN VALORANT 1731781700 TAMAMİYLE VALORANTIN TAM KENDİSİ VE ANTİCHEAT PROGRAMI OLAN VANGUARD
  10. Bekir Küllac

Yanlış ürün gönderiminde durum nasıl işler?

hocam ikramiyedendir :D :D
  11. Bekir Küllac

iyi iyi hadi iyi geceler :D
  12. Bekir Küllac

rica ederim umarım bir sorunla karşılaşmazsın dostum BİOSUDA GÜNCELLE :)
  13. Bekir Küllac

evet evet 1731770806 bide bios
  14. Bekir Küllac

ya da win update yüklüyo olabilir 1731770615 evet evet windows update yükleyecek onları sen sadece son sürümüne güncelliyecen en son
  15. Bekir Küllac

YA BEN BİLİYORSUNDUR SANIYODUM 1731770522 parçaların adlarıyla driverlarını aratıp yüklemen gerek diye düşünüyorum
  16. Bekir Küllac

boşa uğraşmış olabilirizde sen en temizi bir formatını çek pc ye rahatlat bir pc yi sonra driverları sıfırdan kurarsın
  17. Bekir Küllac

2 saat önce halbuki tespiti ortaya koymustum neyse diğer sorunlarıda tespit ettik LDAHCDSKJCBNS
  18. Bekir Küllac

ya ben sana basta dedim güncelmi sen bana neden yalan diyosun JDBMSBCSÖJNCS 1731769140 sorun çok yüksek ihtimal başta dedigim gibi bios hocam
  19. Bekir Küllac

ben bir yemege kacıyorum dostum :D 1731767872 tamamdır
Top Bottom