Arama sonuçları: *

1. Bora Dere

Minidump dosyama bakacak var mı?

Nadir giriyorum buraya, geç cevabım için kusura bakmayın. Son dediğim yapıldı mı? Yine HDD kaynaklı görünüyor.
  2. Bora Dere

Driver güncelleme hakkında

Yayınlamayabilir görüldüğü üzere. Technopat zaten bu sürümü illegal yollarla elde etmiyor ki. Recep Baltaş sıkı bir takip süreci sonrası güncel sürümü edinip Sosyal'e eklemiş, dile kolay. Zaten Technopat'taki dosyayı indirip bakarsanız dosya adının INF(v10.1.18634.8254_Public) olduğunu...
  3. Bora Dere

Technopat'takinin daha güncel olduğunun farkındayızdır umarım :) Zira 10.1.18634.8254 (Technopat'taki) sayısı 10.1.18383.8213 (Intel'in sitesi) sayısından daha büyük. Zaten güncelleme tarihlerine baktığımız zaman da Intel sitesindekinin 2020, Technopat'takinin ise Ocak 2021 olduğunu görüyoruz.
  4. Bora Dere

Bütün sürücüleri kurmanıza gerek yok. Windows sizin için gerekenleri kuracaktır zaten. Aygıt yöneticisinde ünlem işareti gösteren veya çalışmayan bir fonksiyon olmadığı sürece ekran kartı gibi sık güncelleme alan donanımların sürücülerini takip etmeniz yeterli. Ama evet, çipset sürücüsü...
  5. Bora Dere

Disk kaynaklı bu da. O kadar disk kaynaklı dump dosyasının ve donmanın üstüne HD Tune sonuçlarının bir anlamı yok şu an benim için. Aynı sistemi sağlam olduğunu bildiğiniz bir diskle kullanın. Sorun çözülürse en başından şüphelendiğim gibi HDD asıl sebeptir. UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION (154) The...
  6. Bora Dere

İyi bakalım. Yine mavi ekran alırsanız yazarsınız.
  7. Bora Dere

Arkadaşlar donanım kimliklerinden nasıl driver kurabilirim?

Benim dediğimden farklı şekilde mi çözdünüz, nasıl?
  8. Bora Dere

Cihazın kendi sitesinde bulamadım, kısa parça numarası gerek ama yine de bazı sürücüler yok. Bunları deneyin. https://drive.google.com/file/d/1sAqbsnwjVB_U4fdH2bjmjrYpFI9T0PK2/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/1_wch57gr8B7B7BKKK3o3CgE2-R7Nfaep/view?usp=sharing Google Drive sağ...
  9. Bora Dere

Son ikisi için bunu kurun. https://www.technopat.net/sosyal/indir/intel-chipset-sueruecuesue-inf-update-utility.75/ İlk ikisi için de cihazın (sanırım laptop) modelini belirtin.
  10. Bora Dere

Yine disk kaynaklı görünmekle beraber yine USB aracılığıyla klavye/fare harici takılı bir aygıt mevcut. Sadece canlı derste mi alıyorsunuz? Öyleyse sorunu kamera çıkarıyor olabilir. Dosyada öyle görünmüyor gerçi. CMD'yi yönetici olarak başlatıp chkdsk /f /r yazın. Çıkan soruya Y diye cevap...
  11. Bora Dere

Evet, geriye sadece o kalıyor. USB tethering'i bırakıp öyle kullanın sistemi.
  12. Bora Dere

Disk temiz görünüyor. Başka yok sanırım. Modüllerde gördüğüm şey odur o zaman, bir süre internete o şekilde bağlanmayın. Windows sürümü 20H2 değil sanırım, güncelleyin. USB tethering işlemini bıraktıktan sonra da sorun çözülmezse yeni dosyaları paylaşın ve diskin SATA kablosunu değiştirmeyi deneyin.
  13. Bora Dere

Evet açmışsın. Sorun disk kaynaklı görünüyor. USB ile takılı klavye fare harici aygıtları çıkar. Bunlardan birisi harici depolama olabilir mi? İki türlü de depolama birimlerine HD Tune Pro ile hata (quick scan kapalı şekilde) ve sağlık taraması yap, sonuçları paylaş. Sistem eski görünüyor...
  14. Bora Dere

Minidumpa bakarmısınız?

Güzel. O halde BIOS'u da sonunda harf olmayan en güncel sürüme (sanıyorum F52) güncelleyin. Ekran kartı sürücüsü olarak en güncelini de kurabilirsiniz, AMD'nin son sürücüleri iyi aslında.
  15. Bora Dere

Minidumpa bakarmısınız?

Ek olarak ağ adaptörünüzün modelini belirtin, donanım kimliğini paylaşın. https://www.technopat.net/2011/11/04/hardware-donanim-id-ile-suruculeri-bulun/ Windows güncel değil gibi, güncelleyin. BIOS'unuz şu an F41 sürümünde görünüyor, bu güncellemeyi siz mi yaptınız? SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION...
  16. Bora Dere

İmleç sanki yazı yazacakmışım gibi gidip geliyor her yerde.

F7 tuşuna bas. Klavyeye göz atma özelliğini açmışsın.
  17. Bora Dere

igfxsrvc Module ve HkCmd nedir?

Öyleymiş. Başında HKEY görünce kafam direkt kayıt defterine gitti. Detaylı bilgi burada mevcut. https://www.technopat.net/sosyal/konu/hkcmd-exe-virues-mue.2419/
  18. Bora Dere

igfxsrvc Module ve HkCmd nedir?

Birincisi Intel grafik birimiyle alakalı bir servis. İkinci hakkında net bir bilgim yok fakat ismine bakılırsa sanıyorum bir kayıt defteri anahtarı. Sorun yok yani.
  19. Bora Dere

Bilinmeyen aygıt pcı aygıtı sm bus denetleyicisi hatası

Bu bir hata değil, bazı sürücülerin güncel olmadığını gösteriyor. Çipset sürücüsü kurmanız yeterli olacaktır, anakartınızın modeli nedir?
  20. Bora Dere

Mavi ekran yedim!!!!!

Üretici yazılımlarından birisi sorun çıkarmış. Gördüğüm kadarıyla ASUS RGB yazılımı yüklü. Bunu kaldırın. Kaldırmanızı tavsiye edebileceğim birkaç şey daha var ama şimdilik kalsın bakalım. Diğer dosyaları da atın bu arada, birden fazla kez mavi ekran aldım demişsiniz.
Top Bottom