Neler Yeni

Mavi ekran yedim!!!!!

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
İlk başta şöyle anlatayım, karspersky indirmiştim sonra taramak için başlatmıştım ama bir süre sonra sıkılıp sonra yaparım diye durdurmuştum, Durdurduktan sonra bir uygulamayı açmayı denediğimde açılmadı hata verdi sonra bir süre boyunca siyah ekranda kaldı en sonunda mavi ekranı verip yeniden başlattı. Ondan sonra bir sıkıntı yoktu ama 2 gün sonra ilk açılışta mavi ekran verdi yani dm, bugünde ilk açılışta verdi. sizce neden böyle?

minidump dosyaları;

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
İlk başta şöyle anlatayım, karspersky indirmiştim sonra taramak için başlatmıştım ama bir süre sonra sıkılıp sonra yaparım diye durdurmuştum, Durdurduktan sonra bir uygulamayı açmayı denediğimde açılmadı hata verdi sonra bir süre boyunca siyah ekranda kaldı en sonunda mavi ekranı verip yeniden başlattı. Ondan sonra bir sıkıntı yoktu ama 2 gün sonra ilk açılışta mavi ekran verdi yani dm, bugünde ilk açılışta verdi. sizce neden böyle?

minidump dosyaları;
Bu mindup dosyalarından nasıl anlatılıyor ? Öğrenmek için geldim de ?

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu mindup dosyalarından nasıl anlatılıyor ? Öğrenmek için geldim de ?

Bora Dere

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Bora Dere
Dosyaların erişimini açmalısınız.

Ek Açıklama 2020-08-16 103509.png

Bora Dere

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Bora Dere
Üretici yazılımlarından birisi sorun çıkarmış. Gördüğüm kadarıyla ASUS RGB yazılımı yüklü. Bunu kaldırın. Kaldırmanızı tavsiye edebileceğim birkaç şey daha var ama şimdilik kalsın bakalım. Diğer dosyaları da atın bu arada, birden fazla kez mavi ekran aldım demişsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,563
Üyeler
166,781
Son üye
Bilinmeyencevaplar
Top Bottom