Arama sonuçları: *

1. BurakAkgn

Depremde evimiz ağır hasarlı

Tam olarak ne kaydi ?
  2. BurakAkgn

Hocam içeride televizyonu bilgisayarı buzdolaplarini yani değerli eşyaları almamıza izin verirler mi acaba? Şuan da Bingölde bi yurtta kaliyoruz fakat insan mahcup oluyor yemek yerken veya yardım alırken başka ilden bir ev bulmamız gerek fakat ben değil babam karar verir bu konuya
  3. BurakAkgn

Ev sahibi olup yıkılanlara 5k kiracılara 2k destek verilecekmis 1676209989 içerideki eşyalarımız olmadan ne yapacağız bilmiyorum en azından vinç tarzı bir eşya yardımıyla eşyalarımızi çıkarma imkanımız olur mu acaba?
  4. BurakAkgn

Sağolun. Umarım izin verirler yoksa hiçbir eşyamız kalmaz
  5. BurakAkgn

Eşyalarımızı alabilsem çok iyi olur en azından o eşyaları alıp bır evde kirada kalırız
  6. BurakAkgn

Sağol
  7. BurakAkgn

Arkadaşlar konu dışı olmaması için burayı seçtim alabileceğim kadar fikre ihtiyacım var şimdiden kusura bakmayın Sorunum evimiz. Evimiz yıkılmadı fakat ağır hasarlı olarak gösteriliyor. sormak istediğim soru şu ağır hasarlı binamızdaki eşyalarımızı almamıza izin verilecek mi? Birde...
  8. BurakAkgn

Çözüldü✓ Yeni sistem açılmıyor

hocam psu nerde göremedim ben?
  9. BurakAkgn

Bilgisayarı tv'ye aktarırken goruntu sığmaması

nvidia denetim masasından tam ekran yapmayı deneyebilirsin
  10. BurakAkgn

Steam anlık download

şuana kadar gördügüm en yüksek indirme 12mb/s :)
  11. BurakAkgn

işlemci sogutucu sonrası pc temizleme

hocam fiyatlarına baktım t6 daha ucuz sanırım t6 alacagım
  12. BurakAkgn

hocam onda da kararsızım aslında. şuan r5 3600 ile cpb kapalı kullanıyorum. açık şekilde rahat kullanmak için istiyorum 1649290732 bir tık fazla hocam 100 civari bir şey alabilirim
  13. BurakAkgn

arkadaşlar snowman t6 alacagım. birde termal macun almama gerek varmı yoksa cpu sogutucu ile birlikte geliyor mu? bir diger sorum ise t6 yı takmadan önce pcyi baştan sona temizleyecegim temizlerken sorun yaşamamak için ne kullanabilirim?
  14. BurakAkgn

Çözüldü✓ Boot Menude USB Gözükmüyor

usb'yi farklı bir cihazda deneyebilir misiniz
  15. BurakAkgn

Nvi̇di̇a Nis Ayarları?

dlss etkiliyormu o etkiliyorsa nıs te etkiler bence
  16. BurakAkgn

Nvi̇di̇a Nis Ayarları?

bu NIS ekran kartının ısısını etkiliyormu?
  17. BurakAkgn

Pc'mi açarken garip bi sorun yaşıyorum

bende 2 gün önce elektrik gidip geldiginde olmuştu kapatıp açınca bir sorun olmadı bios pilinin bitip bitmedigini nerden anlayabilirim?
  18. BurakAkgn

sizce ram i 16 yapsam faydası olurmu

yani anakart eski boşa para vermek olur 10 bin bandında güzel pcle toplanabilir :)
  19. BurakAkgn

sizce ram i 16 yapsam faydası olurmu

8 gb ram yetersiz olur diyecegim ama ekran kartıda yetersiz ikisinide alabilirseniz farkedilecek bir artış olucak. ama almadan önce derratx abimizin dedigi gibi alacagın ekran kartını sor ona göre bir öneri yapalım. ikisi için toplam bütçe ne kadar. birde anakart modeliniz nedir?
  20. BurakAkgn

FPS sorunu yaşıyorum

driverlar güncel mi? 1644590626 hocam bir sorun var demektir ben rtx 2060 ryzen 5 3600 ile cs 350 alıyorum en düşük 250 oluyor
Top Bottom