Neler Yeni

Pc'mi açarken garip bi sorun yaşıyorum

Suwariba

80+ Silver
kasam gamepower warcry psu sharkoon shp650 v2 bilgisayarı açmak için kasamın üstündeki açma tuşuna basıyorum gürültülü bir fan sesi geliyor bazen bilgisayar açılıyor ve fan sesi normale dönüyor bazense gürültü fan sesi azalmıyor ve ne kadar beklesemde bilgisayar açılmıyor. fan sesi azalmadığında açma tuşuna basılı tutuyorum 5sn falan pc kapanıyor tekrar açınca anca açılıyor psu ile mi alakalı bir sorun nasıl çözerim yardımcı olabilirmisiniz

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bios Pili ile alakalı bir sorun olabilir. bende böyle olduğunda Bios pili bitmişti.

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
Bios Pili ile alakalı bir sorun olabilir. bende böyle olduğunda Bios pili bitmişti.
bende 2 gün önce elektrik gidip geldiginde olmuştu kapatıp açınca bir sorun olmadı bios pilinin bitip bitmedigini nerden anlayabilirim?

Suwariba

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl anlayacağım bios pilinde sıkıntı olduğunu ve siz nasıl çözdünüz yardımcı olabilirmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende 2 gün önce elektrik gidip geldiginde olmuştu kapatıp açınca bir sorun olmadı bios pilinin bitip bitmedigini nerden anlayabilirim?
yaklaşık 1 yıldır var bu sorun şimdiye kadar takmıyordumda artık üç kere kapatıp açmam gerektiği zamanlar oluyo

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Çözmedim. bios pili olmadan 3 sene kullandım. bir sorun olmadı. şimdi pc değiştirdim. tek sorun elektrik gittiğinde biostan tarihi değiştirmem gerekmesiydi.

nasıl anlayacağım bios pilinde sıkıntı olduğunu ve siz nasıl çözdünüz yardımcı olabilirmisiniz

yaklaşık 1 yıldır var bu sorun şimdiye kadar takmıyordumda artık üç kere kapatıp açmam gerektiği zamanlar oluyo
Eğer bu kadar fazla oluyorsa psudan dolayı olabilir. tam sistem yazar mısınız?
Psunu o kadar da kaliteli değil.

Suwariba

80+ Silver
Çözmedim. bios pili olmadan 3 sene kullandım. bir sorun olmadı. şimdi pc değiştirdim. tek sorun elektrik gittiğinde biostan tarihi değiştirmem gerekmesiydi.

Eğer bu kadar fazla oluyorsa psudan dolayı olabilir. tam sistem yazar mısınız?
Psunu o kadar da kaliteli değil.
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 ram
amd ryzen 5 3600
asus dual rtx 2060
adata xpg 8100 m2 ssd
gamepower warcry kasa
sharkoon shp650 v2 psu

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Şahsen o sistemi sharkoona emanet etmezdim.https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hv-pro-fsp550-51aac-550w-fiyati,778893431.html

Suwariba

80+ Silver
Şahsen o sistemi sharkoona emanet etmezdim.https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hv-pro-fsp550-51aac-550w-fiyati,778893431.html
1 buçuk yıl önce almıştım ozamanlar forumda iyi diyorlardı.
youtube da bi yorum gördüm benimle aynı sorun bios pili değiştirmiş düzelmiş sorun

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bence deneyin bios pili değiştirmeyi. Pahalı değil zaten. değiştirmekte kolay. Sharkoon psu eh işte bir model. 4 Tane koruması vardı heralde. 3 te olabilir. yine ortalamadır. Bios pili değiştirin, sorun devam ederse psu değiştirsiniz.

Suwariba

80+ Silver
Bence deneyin bios pili değiştirmeyi. Pahalı değil zaten. değiştirmekte kolay. Sharkoon psu eh işte bir model. 4 Tane koruması vardı heralde. 3 te olabilir. yine ortalamadır. Bios pili değiştirin, sorun devam ederse psu değiştirsiniz.
teşekkürler yardımınız için sorun düzelirse psu değiştirmeyi düşünmüyorum bir sorun olurmu sizce

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Olmaz. Öyle patlayan PSUlardan değil o psu. götürür yine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,921
Üyeler
163,739
Son üye
Emirhaann
Top Bottom