Neler Yeni

Depremde evimiz ağır hasarlı

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
Nerde okudunuz onu öyle ise hiç vermesinler daha iyi
Ev sahibi olup yıkılanlara 5k kiracılara 2k destek verilecekmis
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erdoğan 1 senede yapılacağını söyledi ama gerçeği yansıtmıyor gibi
15K para ve kıralayacağınız yeni evin kırasını ödeyeceğini tahut etti kendisi

Ağır hasarlı eve girmenize izin vermezler yıkılır diye
içerideki eşyalarımız olmadan ne yapacağız bilmiyorum en azından vinç tarzı bir eşya yardımıyla eşyalarımızi çıkarma imkanımız olur mu acaba?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Hocam depremzede kaydınızı yapın gecikmeden. Çok geçmiş olsun, evinize girmenize muhtemelen izin vermezler ancak ortalık durulduktan sonra yıkılmadan önce belki birkaç şey almanıza izin verirler çok çok düşük ihtimal. KYK yurtları, kirası ödenmiş evler, parası verilmiş oteller var hocam kalmanız için. Hangi şehirde kalacaksınız? Bildiğim yerleri onereyim, bilmiyorsam bulmaya çalışayım.

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
Hocam depremzede kaydınızı yapın gecikmeden. Çok geçmiş olsun, evinize girmenize muhtemelen izin vermezler ancak ortalık durulduktan sonra yıkılmadan önce belki birkaç şey almanıza izin verirler çok çok düşük ihtimal. KYK yurtları, kirası ödenmiş evler, parası verilmiş oteller var hocam kalmanız için. Hangi şehirde kalacaksınız? Bildiğim yerleri onereyim, bilmiyorsam bulmaya çalışayım.
Hocam içeride televizyonu bilgisayarı buzdolaplarini yani değerli eşyaları almamıza izin verirler mi acaba?
Şuan da Bingölde bi yurtta kaliyoruz fakat insan mahcup oluyor yemek yerken veya yardım alırken
başka ilden bir ev bulmamız gerek fakat ben değil babam karar verir bu konuya

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Ağır hasarlıysa sokmuyolar diye biliyorum. Bizim burada olan 5.9 luk depremde ağır hasarlı olan binaları kontrole feldikten 2 3 saat sonra direkt yıktılar.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Hocam içeride televizyonu bilgisayarı buzdolaplarini yani değerli eşyaları almamıza izin verirler mi acaba?
Şuan da Bingölde bi yurtta kaliyoruz fakat insan mahcup oluyor yemek yerken veya yardım alırken
başka ilden bir ev bulmamız gerek fakat ben değil babam karar verir bu konuya
Hocam sizi en iyi şekilde anlamaya çalışıyorum, 14 yaşından beri evinin disinda olan biri olarak da az cok anlayabiliyorum sanırım. Lütfen mahcup olmayın oralar bizim milletimizin ve su an sonuna kadar sizin. Yemekler de sizin kalacak yer de su da ısınma da. Babanizin kendini toparlamasini bekleyin ve ona göre karar vermesinde yardimci olun butun yükü üzerine yüklemeyin. O kadar büyük eşyaları ağır hasarlı bir binadan tasiyabileceginizi sanmıyorum hocam, devlet verecektir. Yardımları reddetmeyin çünkü emin olun yardım eden herkes kardeşine verirken nasıl hissediyorsa öyle hissediyor, onlardan biriktirene kadar geçici bir yerde kalıp işinize vs. elimizden geldiği kadar devam edip birikince yeni eşyalar almak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Cihangir

80+ Gold
Arkadaşlar konu dışı olmaması için burayı seçtim alabileceğim kadar fikre ihtiyacım var şimdiden kusura bakmayın

Sorunum evimiz. Evimiz yıkılmadı fakat ağır hasarlı olarak gösteriliyor.

sormak istediğim soru şu ağır hasarlı binamızdaki eşyalarımızı almamıza izin verilecek mi?
Birde yıkılacak binaların yerine yeni binanın yapılması ne kadar sürecek bu sürede nerede kalacağız onu da bilemiyorum
Ağır hasarlı ise binaya girilmesine izin vermezler, ama değerli bişiler varsa onlara belki izin verirler. Altin lara vb

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Onur
Ev sahibi olup yıkılanlara 5k kiracılara 2k destek verilecekmis
Mesaj otomatik birleştirildi:

içerideki eşyalarımız olmadan ne yapacağız bilmiyorum en azından vinç tarzı bir eşya yardımıyla eşyalarımızi çıkarma imkanımız olur mu acaba?
bilmiyorum illa bir yolu vardır.
Edevlet üzerinden kayıt yaptırmadyısanız onu yaptırın mutlaka

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
Top Bottom