Arama sonuçları: *

1. ByJante

Çözüldü✓ Forza Horizon4 Açılmıyor

Aynısını ben yaşadım,3 4 gün uğraştım iade ettim.Oyunda bir sıkıntı var 32 gb rami kullanıp sistemi kapatıyordu 😨
  2. ByJante

RYZEN 7 7800X3D Sıcaklık Değeri ve boşta GHZ kullanımı

7800x3d normalde de sıcak çalışan bir işlemci olduğu için başlarda bende de panik yaratmıştı.O dereceler tam hakkı olduğunu düşünüyorum.İçinize sindi madem,sisteminiz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
  3. ByJante

RYZEN 7 7800X3D Sıcaklık Değeri ve boşta GHZ kullanımı

Boşda 50 derece normal aslında.Arctic Liquid Freezer II ile yükde fanlar %50 73 75 derecelerde geziyor.Yaz olduğunu hesaba katarsak anormal bir durum değil.İşlemcinin ani ghz inişleri çıkışları var.İsterseniz biosdan pbo kapatarak daha soğuk çalışmasını sağlayabilirsiniz. PBO aslında bir nevi...
  4. ByJante

Itopya dan Monitör alınır mı?

tabii ki sizin bileceğiniz iş.
  5. ByJante

Amazon ve hepsiburada hariç benimde güvenim yok.İtopya ile ilgili öyle bir şey yaşama ihtimalide var tabi.Başkasının sorun yaşama ihtimali,sizinde yaşayacağınız anlamına gelmez.Tamamen kararırınıza bağlı.
  6. ByJante

İkisinide itopyadan aldım.Hiç bir sorun yaşamadım.
  7. ByJante

Laptop için termal macun önerisi

Mx6 👍
  8. ByJante

Sistemde bir uyumsuzluk varmı

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-ak400-digital-fiyati,383936914.html
  9. ByJante

bilgisayarımın oyunlarda sıcaklığı değişti

Anladım,en azından kasanın kapağını açın hava alsın.İlerde değiştirirsiniz hocam.
  10. ByJante

Molex değilde 4 pin girişli fan alıp hızlarını kontrol etmek isterseniz böyle bir şey alıp halledebilirsiniz. https://www.n11.com/urun/10-port-fan-power-switch-coklayici-pwm-4337p-cogaltici-molex-hub-3318631?magaza=evaletim 1717271111 Ön tarafta 1 tane bile olsa fan takılacak bi yer yokmu hocam.
  11. ByJante

Kasanızda 4 tane fan takabileceğiniz yer varsa.Molex bağlantılı fan takımı alabilirsiniz.Çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok.Psuda 1 tanede olsa molex vardır tahminimce.Fanları birbirine bağlayarak en son molexde tamamlarsınız.
  12. ByJante

Yeter hocam o psu apu sistemler gayet ekonomikler o konuda.Benim size tavsiyem fan ve ram olabilir.Önceliğiniz fan olsun lütfen.Havalarda ısınıyor daha fazla masraf çıkmasın sizede.
  13. ByJante

Apu sistem ise 250w yeterli aslında.Eski bir psu mu ?
  14. ByJante

Kasada hiç fan yok dediniz.Bence fan almanız ramden daha önemli şu anda.İçeride hava akışı yok buda size hep sıcaklık olarak geri dönecek.
  15. ByJante

Çok ısınan bir işlemci değil ama kule tipi soğutucu alabilirsiniz.Kasanızada 4 adet fan alıp bu sorun çözülebilir. https://www.n11.com/urun/strong-m4-12xpro-12cm-rainbow-4-bakir-kule-tipi-islemci-cpu-fan-51726079?magaza=raptorbilgisayar Ryzen 5500 ve 5600 da kullandım sizede yeterli...
  16. ByJante

Stok fan var ise ondanda olabilir.Termal macun çok fazla veya az sürülmüş olabilir.Kasaya fan takmanız şart hocam.İşlemciniz nedir ?
  17. ByJante

Bir an havaların ısındığı aklıma geldi ama,o kadar farkedeceğini zannetmiyorum 😊 Termal macun ve genel kasa temizlik zamanınız gelmiş olabilir mi hocam.
Top Bottom