bilgisayarımın oyunlarda sıcaklığı değişti

Kasanızda 4 tane fan takabileceğiniz yer varsa.Molex bağlantılı fan takımı alabilirsiniz.Çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok.Psuda 1 tanede olsa molex vardır tahminimce.Fanları birbirine bağlayarak en son molexde tamamlarsınız.

Kasanızda 4 tane fan takabileceğiniz yer varsa.Molex bağlantılı fan takımı alabilirsiniz.Çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok.Psuda 1 tanede olsa molex vardır tahminimce.Fanları birbirine bağlayarak en son molexde tamamlarsınız.
kasa exper eski kasa sadece egzoz fanı var

Molex değilde 4 pin girişli fan alıp hızlarını kontrol etmek isterseniz böyle bir şey alıp halledebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa exper eski kasa sadece egzoz fanı var
Ön tarafta 1 tane bile olsa fan takılacak bi yer yokmu hocam.

Molex değilde 4 pin girişli fan alıp hızlarını kontrol etmek isterseniz böyle bir şey alıp halledebilirsiniz.
gereksiz olur bu hocam ya

Ön tarafta 1 tane bile olsa fan takılacak bi yer yokmu hocam.
maalesef bildiğiniz eski kasa eski kasaya yeni sistem kurdum bütçem yoktu

gereksiz olur bu hocam ya

maalesef bildiğiniz eski kasa eski kasaya yeni sistem kurdum bütçem yoktu
Anladım,en azından kasanın kapağını açın hava alsın.İlerde değiştirirsiniz hocam.

peki aldığım fanı psu ya mı takacam çünkü psu eski olduğu için fan girişleri doğru düzgün yok anakartamı takcam anakartım A320M A PRO
Hocam fan psu ya değil anakarta takılıyor
Anakart psu dan gerekli kabloyla enerji alıp diğer bileşenleri dağıtıyor. Soğutucunun çekeceği 5 10 watt işlemci zaten 65watt ekran kartı da yoksa 250 watt her türlü iş görür. Sizin hem soğutucu hem de ram almanız lazım. Apu sistemlerde ram olmazsa olmazdır. 55 60 derece serin sayılır ancak daha serin çalışabilecek imkan varken neden daha sıcak çalışsın değil mi
Kasanızda fan olmamasını pek anlayamadım en kötü 1 tane egzos fanı olur içinde

Hocam fan psu ya değil anakarta takılıyor
Anakart psu dan gerekli kabloyla enerji alıp diğer bileşenleri dağıtıyor. Soğutucunun çekeceği 5 10 watt işlemci zaten 65watt ekran kartı da yoksa 250 watt her türlü iş görür. Sizin hem soğutucu hem de ram almanız lazım. Apu sistemlerde ram olmazsa olmazdır. 55 60 derece serin sayılır ancak daha serin çalışabilecek imkan varken neden daha sıcak çalışsın değil mi
Kasanızda fan olmamasını pek anlayamadım en kötü 1 tane egzos fanı olur içinde
kasayi ikinci el almıştım 100 tl ye e doğal olarak içinde hiç fan yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,753
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000
Geri