yeni sisteme yeni geçtim fakat kasamda hiç fan yok ve termal macunu bilgisayarcı sürdüBir an havaların ısındığı aklıma geldi ama,o kadar farkedeceğini zannetmiyorum Termal macun ve genel kasa temizlik zamanınız gelmiş olabilir mi hocam.
buna şuan gücümyetmez hocam ve bence stok fan benim işlemci için gayet yeterlidir diye biliyorum kule tipi saputucu almaktansa sisteme 2. rami almak daha mantıklı olurÇok ısınan bir işlemci değil ama kule tipi soğutucu alabilirsiniz.Kasanızada 4 adet fan alıp bu sorun çözülebilir.
Ryzen 5500 ve 5600 da kullandım sizede yeterli gelecektir.Fiyat performans.Nays ile 389 TL ye gelir.Strong M4-12xpro 12cm Rainbow 4 Bakır Kule Tipi İşlemci Cpu Fan Fiyatları ve Özellikleri
Strong M4-12xpro 12cm Rainbow 4 Bakır Kule Tipi İşlemci Cpu Fan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kasada hiç fan yok dediniz.Bence fan almanız ramden daha önemli şu anda.İçeride hava akışı yok buda size hep sıcaklık olarak geri dönecek.buna şuan gücümyetmez hocam ve bence stok fan benim işlemci için gayet yeterlidir diye biliyorum kule tipi saputucu almaktansa sisteme 2. rami almak daha mantıklı olur
psu 250 watt onu da değiştirmeden risk alasım yokKasada hiç fan yok dediniz.Bence fan almanız ramden daha önemli şu anda.İçeride hava akışı yok buda size hep sıcaklık olarak geri dönecek.
peki aldığım fanı psu ya mı takacam çünkü psu eski olduğu için fan girişleri doğru düzgün yok anakartamı takcam anakartım A320M A PROYeter hocam o psu apu sistemler gayet ekonomikler o konuda.Benim size tavsiyem fan ve ram olabilir.Önceliğiniz fan olsun lütfen.Havalarda ısınıyor daha fazla masraf çıkmasın sizede.