Arama sonuçları: *

1. Celilkug

Şifrem doğru ama girmiyor

Sen halledersin bu işi kral
  2. Celilkug

Hatta şuan hesap kilitlenmiş ve oturum açılamayabilir diyor 1713555880 2 tane ctrl var fn yok 1713556222 Napıcaz hocam
  3. Celilkug

Klavyemde fn diye bi tuş yok hocam
  4. Celilkug

Hocam harflerlerle alakalı bişey yok sadece sayılar ondada sıkıntı yok acil yardım lazım
  5. Celilkug

Beyler acil yardımınız lazım daha sabah açtıgım bilgisayar şimdi şifresi doğru olmasına rağmen girmiyor parolayıda doğrulamıyorum flash diyor flashı takıyorum bu seferde sıfırlama flası değil bu diyor evde baska pc yok nasıl yaparız nasıl kurtarırız şifreyi
  6. Celilkug

Çözüldü✓ Video izlerken ekranda oluşan siyahlık.

bi aralar bendede oluyordu sonradan gitti bi anda nedense
  7. Celilkug

Bilgisayarımı şuan satsam kaç para eder?

knk letgoda daha hızlı gider diye düşünüyorum sarı siteye pc için çok bakmıyorlar
  8. Celilkug

Bu Sisteme Bu fps normalmi

5600 ve rx6700 ile sabit 144 alıyorum en yüksek ayar 1080p o kartın hakkı minumum 2k da oynamandır
  9. Celilkug

Temizlik sonrası görüntü yok

hocam bendede rx6700 var boştayken çalışmıyor 55 derecede felan çalışmaya başlıyor korkmanızı gerektirecek bi durum yok
  10. Celilkug

Çözüldü✓ Ryzen 5 3600 Valorant FPS Sorunu

5500 de çok iyi bi işlemci değilki hocam hatta ben teslerini izlemiştim dediğin gibi bazı yerlerde geçiyor bazı yerlerde eşit bazı yerlerdede 3 5 fps var ama render felan filan o konuları bilmiyorum da gerçi 5500 300 350fps alıyor ya valoda bnununda bi 250 felan alması lazım
  11. Celilkug

Çözüldü✓ Ryzen 5 3600 Valorant FPS Sorunu

o işlemciye göre fpsler normal knk kaç fps bekliyorsunki max 250 alırısn o işlemciyle oda maptan mapa dğeişir
  12. Celilkug

Bilgisayarımdaki Çok Yüksek Isınma Sorunu

hocam keşke 120mm sıvı soğutma yerine kule tipi tercih etseydiniz 5600x baya ısınan bi işlemci mesela bendede dzüz 5600 var god of warda 95 derece oldunu biliyorum stok soğutucuyla 600 liraya 214xt aldım 55 dereceyi geçmiyor klima açıkken max 60 derece oluyor bence montajda sıkıntı var birde oc...
  13. Celilkug

Çözüldü✓ vatandan vtnasus sistemlerini almayın!!!

nasıl kronik sorun hocam benıde endişeye soktunuz benden öyle ses felan gelmiyor yük altındada ses gelmiyor sadece fanları felan baya açarsam fan sesi geliyor bu coil while tam olarak neidr anlatırmısnız ekran kartım saphire rx6700 10gb
  14. Celilkug

Çözüldü✓ PC DONANIM İYİ AMA GEÇ AÇILIYOR !!!

mp33 pro 500 gb 2400-2000mb okuma yazma neresi iyi knk :D max 700 800tldir 7.8 saniyede açılıyor bilgisyaırm
  15. Celilkug

Çözüldü✓ PC DONANIM İYİ AMA GEÇ AÇILIYOR !!!

nasıl uzun değil hocam :D 5600 ve rx6700 var ssd mp33 pro 500gb 7.8 saniyede açılıyor pc
  16. Celilkug

fps değerlerim normal mi

normalde 5600 var bendede ramda seninkiyle aynı ama senın ekran kartın benımkinden kat kat iyi muhtemelen darboğaz yaşıyorsnu heralde çünkü ben 500 600fps alıyorum aynı işlemciyle bide senin anakart kat kat daha iyi muhtemelen ekran kartındandır ya belkide başka bişey vardır
  17. Celilkug

Bilgisayarım Kendini Yeniden Başlatıyor

bi ara eski pcmde oluyordu sürekli sorun güç kaynağındaydı ama ara ara yanık kokuları geliyordu bi kontrol et sorun ondaysa değiştirmekte fayda var yada herhangi bi arkadaşının güç kaynağını alıp deneyebilirsn
  18. Celilkug

Çözüldü✓ Sisteme Ayrılan Depolama Çok Fazla

nasıl knk nerden anladın 1679346657 bi sıkıntı yaratacaksa baştan orjinalini alıp formatlayayım .d
  19. Celilkug

Çözüldü✓ Çoklu Monitör Yavaşlama Sorunu

alla alla ana monitörden felan hz yi ayarladınmı knk :d bende tam anlayamadmki yaw
Top Bottom