Neler Yeni

Bilgisayarım Kendini Yeniden Başlatıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren Çetin
Arkadaşlar i 7 2600 gyx 750 ti bi sistemim genellikle valorant minecraft mgs felan oynardım dün sabah bilgisayarım bi anda minecraft oynarken kendini kapattı daha sonra isinmistir gecer dedim fakat bu islem 1 saat sonra bilgisayari actiktan sonra da oldu sonra biraz videolar izledim bilgisayarı yeniden baslat secenegini hata duzeltmeler icin kaldirin diyodu bunu aynen yaptm ve 30 40 dk kapanmadı daha sonra sık sık kapanmaya basladi valoranta tikladigim anda kapaniyor bende bilgisayar acilirken vindows yerine tam geldiginde kendini 3 4 kez resetliyor oyle aciliyor daha sonra bios a girdim ayni sekilde bios dada kendini resetliyor sorun nedir lutfen yardigimci olurmusun t

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şu rehberi bir uygula.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu rehberi bir uygula.
Hocam malesef dediginiz işlemi yapamıyorum bilgisayar herhangi bir işleme girdigi anda kendini resetliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren Çetin
Güvenli modda başlat.
Hocam bilgisayar bios update ederek duzelmisti fakat bi anda elektrikler kesildi ve elektrik kesintisisinden sonra bilgisayar tekrar ayni sorunu yapmaya basladi ve onceden bilgisayari kapattigimda kulaklik ve mouse rgb leri yaniyordu suan yanmiyor guc kaynagi ile ilgili bi problem olabilirmi

memruh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
ahmet saplı
Hocam bilgisayar bios update ederek duzelmisti fakat bi anda elektrikler kesildi ve elektrik kesintisisinden sonra bilgisayar tekrar ayni sorunu yapmaya basladi ve onceden bilgisayari kapattigimda kulaklik ve mouse rgb leri yaniyordu suan yanmiyor guc kaynagi ile ilgili bi problem olabilirmi
hocam şey oluyo mu mesela oynarken bir anda ekranlar gidiyor no signal yazıyor sonra bilgisayardaki sesler 6-7 saniye gelmeye devam ediyor ve kendi sesinde karşıya gidiyor sonra tık diye resetliyor anakart başlangıç ekranı falan geliyor sonra açılıyor mu?

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
bi ara eski pcmde oluyordu sürekli sorun güç kaynağındaydı ama ara ara yanık kokuları geliyordu bi kontrol et sorun ondaysa değiştirmekte fayda var yada herhangi bi arkadaşının güç kaynağını alıp deneyebilirsn

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren Çetin
bi ara eski pcmde oluyordu sürekli sorun güç kaynağındaydı ama ara ara yanık kokuları geliyordu bi kontrol et sorun ondaysa değiştirmekte fayda var yada herhangi bi arkadaşının güç kaynağını alıp deneyebilirsn
Anakartimdaymiş hocam sorun

Top Bottom