bedeviserdar
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 80
- İsim
- serdar efe
iyi günler arkadaşlar geçen cumöartesi günü vatandan vtnasus r5 5600 rx 6700 xt sistemi satın alma gafletine düştüm , ekran kartlarında özellikle asus dual 6700 kartlarda kronik olarak coil while olduğunu biliyordum fakat vatanı güvenilir bulup aldım , stoklarında ekran kartı olmadığı için salı günü sistemi teslim aldım ekran kartı montajı yapılı bir şekilde eve getirdim sistemi kurdum açtım her şey tamam olduğunda testlere geçtim , işlemcide bir sorun yoktu anakart ve ramlerde gene bi sorun yoktu ekran kartını temperli camı cıkartıp masaüstünde dinlediğimde coil while olduğunu anladım ve testlere soktum furmark testine soktum ve evet coil while vardı fakat tahammül edilebilir bir şekilde vardı ardından oyun testleri için bir kaç oyun indirdim ve ses inanılmaz seviyelere çıktı, fps limitlesemde gene kalıyordu aynı seviyede radeon chill açtım etki etmedi hiçbir şekilde sınav haftam olduğu için bugüne bıraktım , saat 5 te vatan bilgisayarı aradım durumu izah ettim alırken k..ir isimli personele özellikle sormuştum cw cıkarsa değişim yaptırabilirmiyim diye evet demişti , FAKAT VATAN TEKNİK SERVİSİNDEKİ BAYAN bana sistemi iade edemicek olduğumu internetten alımlarda 14 gün içinde iade hakkı olduğunu söyledi , ekran kartını asusa gönderirsem dao raporu cıksa bile değişim yapmayıp bana yüksek ihtimalle hediye çeki yazacaklar ve buda fişe yazdıkları 6000 tl olucak 6000 tl ye rx 6700 xt gelde bunun altında itlik arama sakinliğimi korudum ekran kartını yarın demonte edip k..ir bey ile görüşmeye gideceğim yapmamı önerdiğiniz bir şey varmı bide komple sistemi iade edebilirmiyim şimdiden teşekkürler. (yanlış yerde konu açtıysam kusura bakmayın)