Arama sonuçları: *

1. Clocker90

Razer Viper V3 Hyperspeed kullanan arkadaşlar bakabilir mi

ben değişime gönderdim yeni gelen üründe sorun yoktu. fakat click tuşları çok yumuşak olduğu için alışamadım ve iade ettim
  2. Clocker90

itopya ürün iptal iptali

iptal ederek hayatının en doğru kararını vermişsin. bu doğru kararından dönme derim
  3. Clocker90

Realtek Driveri Sorunu

estağfurullah hocam. ben wub isimli program var oradan kapatıyorum. googleye wub yazın cikacaktir
  4. Clocker90

Realtek Driveri Sorunu

Windows güncellemesini kapatmanız lazım hocam. windows ile gelen default sürücü ile kullanıyorum ben harici hiç bir şekilde mic çalışmıyor zaten
  5. Clocker90

Realtek Driveri Sorunu

Ayni sorun bende de mevcut. eski sürüm sürücü kullanıyorum ve otomatik güncellemeyi kapatıyorum. kulaklik, anakart vs kaynaklı değil realtekler bu şekilde maalesef
  6. Clocker90

Realtek Driveri Sorunu

ayırıcı kablo ile bağlıyorsaniz mic güncel driverda calismaz bu realteklerde oluyor maalesef. mic ve kulaklik ayri ayri ise farklı sorun vardir
  7. Clocker90

Anakart Üzerinde ki USB 3.0'lar telefonu görmüyor

Arkadaşlar Telefonu kasa üzerinde ki usb 3.0 2,0 nereye bağlarsam görüyor. Arka tarafta ki usb 2.0 ile de sorunsuz telefonu görüyor. Fakat arka usb 3.0 lar telefonu görmüyor. Telefon hariç her şey sorunsuz çalışıyor. iphone bağladığımda iphone görüyor sadece xiaomi telefonu görmüyor. Chipset...
  8. Clocker90

Çözüldü✓ 365 gündür dinmeyen pc açlığımı dindirmem için şifremi bulmamda bana yardım edin

hocam mail şifresi ise format atmanız lazım. windows sifresi ise sifre sam dosyasında tutuluyor onu kırabilirsiniz
  9. Clocker90

Hotspot ve gpu sıcaklığı arasında ki fark

sıcaklık normal de arada bu kadar fark olması normal mi diye sormuştum. Kart 75 derece olsa hotspot 98 olsa okey derdim.
  10. Clocker90

xfx qick 6700xt
  11. Clocker90

Arkadaşlar merhaba. Sistemi occt ile power testine soktuğumda 30 dakika sonra Gpu sıcaklığı max:65 , hotspot:98 derece'ye ulaşıyor. Normalde hotspot en fazla 15-20 derece fazla oluyordu. Sizce bu değer normal mi?
  12. Clocker90

%1 ve %0.1 fps değerlerinin düşük olması neyden kaynaklı olabilir

Hocam ben aynı sorunları yaşarken v-sync açarak dropları minumuma indiriyordum. Hiç bir çözüm bulamazsanız o şekilde deneyebilirsiniz
  13. Clocker90

Razer Viper V3 Hyperspeed kullanan arkadaşlar bakabilir mi

Arkadaşlar merhaba. 2 hafta önce Razer Viper V3 hyperspeed mouse almıştım. Uyku modundan 20-30 saniyede uyanıyordu sürekli bağlantı kopuyordu. Ürün serviste değişti bugün aynı mouse geldi. Bu mouse 20-30 saniye sürmüyor fakat 10 kez uykuya giriyorsa 2 tanesinde 3-4 saniye sürüyor kendine...
  14. Clocker90

Bilgisayar CPU ve Ram kullanımı %100 olup kilitleniyor

silah geri tepmesi vs. konusunda diyorsanız, rakiplerde eşit sartlarda olduğu için aynı hesaba çıkıyor. Maç zorluğu olarak pubg mobile as+ rütbede çoğu maç nefes kesecek kadar çekişmeli zor geçiyor hocam.
  15. Clocker90

resmi emulator gameloop'u kullanıyorum diğerlerinde maç bulmaz zaten 1716561032 Steam pubg'de hep aynı şeyi yapıyorsun, fakat pubg mobile çok farklı. Sürekli güncel modlar var oynamayan tadını bilemez hocam. 1-2 kez öylesine girdiyseniz sarmaması normaldir. Kaldı ki kolay neye göre kolay...
  16. Clocker90

birebir ayni sistemi kullanan arkadaşım var onda sorun yok, Intel falanda kullanan var sadece sorun bende çıkıyor suan cok sacma sekilde
  17. Clocker90

yok hocam hepsini denedim bana gore değil digerleri. pubg mobile 2 ayda 1 yeni falan getiriyor oyunun monotonlugu gidiyor grafik olarak çok kötü ama oyunun oynanabilirligi çok keyif veriyor.
  18. Clocker90

Emulator kaynaklı ama herkeste olmuyor iste sorun benim sistemde, bu arada mobil daha keyifli hocam 😬 1716554000 emülatörün yeri ayri 1716554002 emülatörün yeri ayri
  19. Clocker90

Sıcaklık vs sorunu yok hocam. Zaten pubg mobile emulator üzerinden oynandığı için herşeyi max bile yapsanız %30 cpu %30 gpu 8 gb ram civarı kulllanıyor en fazla benim sistemde. Sıcaklıktan frekans kısma gibi değil her şey yolundayken birden fps drop gibi bir şey oluyor %100 ram ve %100 cpu...
  20. Clocker90

Arkadaşlar merhabalar. Yine çözülmesi imkansıza yakın saçma bir sorun yaşıyorum. Pubg Mobile oynarken 2-3 günde bir aşırı fps drop oluyor 2-3 fps düşüyor. Bu durumda görev yöneticisine baktığımda işlemci ve ram %100 oluyor ve 2-3 saniye içinde bilgisayar tamamen kilitleniyor tek çare psu...
Top Bottom