Neler Yeni

Çözüldü✓ 365 gündür dinmeyen pc açlığımı dindirmem için şifremi bulmamda bana yardım edin

Yuuji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yuuji Kazami
Merhabalar vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. 365 gündür sınav dolayısıyla açmadığını bilgisayarımı bugün 30dk süren çabayla kurdum fakat hüsrana uğradım parolamı unutmustum klavye ile bakıştık baya çok moralim bozuldu lütfen yardim edin.
Shift+kapama tusu istemci iste felan orayı denedim kullanici sectiriyor yine sifre girmemi istiyor acil yardimlariniza muhtacim Saygılar.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Donald
Merhabalar vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. 365 gündür sınav dolayısıyla açmadığını bilgisayarımı bugün 30dk süren çabayla kurdum fakat hüsrana uğradım parolamı unutmustum klavye ile bakıştık baya çok moralim bozuldu lütfen yardim edin.
Shift+kapama tusu istemci iste felan orayı denedim kullanici sectiriyor yine sifre girmemi istiyor acil yardimlariniza muhtacim Saygılar.
içinde önemli bilgiler yoksa format at

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,892
İsim
Emre siyah
flashsız çok zor

kdrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
Hocam format atmak istemiyorum flash felan gerekiyor şuan o pozsiyonun yok eğer bi hilesi varsa diye son umit buraya yazdim
mail hesaplarının şifresiyle benzer olabilir. belki ordan hatırlayabilirsin

Yuuji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yuuji Kazami
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mail hesaplarının şifresiyle benzer olabilir. belki ordan hatırlayabilirsin
Hocam dediğiniz gibi baktım... maalesef her türlü yolu denedim sürekli admin sayfasına atıyor yarin bi bilisimci ağabey var ona soracam o da olmazsa yandık vallahi

kdrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
Hocam dediğiniz gibi baktım... maalesef her türlü yolu denedim sürekli admin sayfasına atıyor yarin bi bilisimci ağabey var ona soracam o da olmazsa yandık vallahi
Bilişimcinin de yapabileceği şey pc ye format atmak olur bence. Bende birkeresinde mail adresimi unuttum hatırladığım tüm kombinasyonları deneyip bulmuştum

muhammet_ctnky

80+ Bronze
windows falshı varsa oradan girersin cmdye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu denermisin
bu yöntemde artık komut sistemini açarken şifre istiyor

Clocker90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
C-Locker
hocam mail şifresi ise format atmanız lazım. windows sifresi ise sifre sam dosyasında tutuluyor onu kırabilirsiniz

Yuuji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yuuji Kazami
Arkadaşlar hallettim kurtarma sifrelerinden birini şans eseri hatirladim baya uzun sürdü ama deydi herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom