Arama sonuçları: *

1. DMNS

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ısınma sorunu

Stok fanla gelen macuna müdahale ettiniz mi? Ya da 2.el mi aldınız?
  2. DMNS

Harf disk yandı şifre istedi

3. DMNS

Gmail Şu Anda Bu Hesabı Kurtaramazsınız Hatası

Dostlar selam, bir gmail adresinde bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Nasıl bir yol izlememiz lazım? Herhangi bir kurtarma yolu eklenmemiş hesaba. Aktif olarak bir cihazda oturumu yok.
  4. DMNS

cs go oyunda mouse ve klavyemi kullanamıyorum yardım ederimisiniz

Hocam nasıl çözdünüz
  5. DMNS

GTX 1660 Ti - i3 10100f Darboğaz olur mu?

Her türlü denedim. Tek bir şekilde darboğaz olmuyor. Nvidia denetim masasından ölçeklemeyi arttırırsan darboğaz kalmıyor ama FPS çok düşüyor. Çok sorun yaratmaz ama imkan varsa bir üst işlemciyi öneririm.
  6. DMNS

GTX 1660 Ti - i3 10100f Darboğaz olur mu?

1660Ti ile RDR2'de oldukça fazla darboğaz oluyor. Onun harici oyunlarda genel olarak kullanım %40-60 civarlarında geziyor.
  7. DMNS

İ3 10. Nesil 2060 6 GB darboğaz yada sık boğaz yapar mı

Pek zannetmiyorum. O zaman ben bir şeyi yanlış yapıyorum. Bi ara rdr girersen ayarları atar mısın bende yapayım da bu acıdan kurtulayım.
  8. DMNS

Mesela RDR2 de darboğaz çok hissediliyor. Nasıl olsa olmaz diye rahat rahat oynuyordum oyun böyle Frame atlamaya başladı. Afterburneri bi açtım 99 CPU usage. Çok uğraştım düşürmek için ama maksimum 85e kadar düşürebildim. Yani i3 almayın bence. Ben en kısa zamanda 2.el bi i5 ile değiştirmek...
  9. DMNS

10105F ile 1660Ti kullanıyorum ve darboğaz oluyor dostlar. Ben tavsiye etmiyorum.
  10. DMNS

Pc'yi kendim montajlayabilir miyim?

Parçaları birleştirmekte bence zor bir iş yok fakat kablolamada dikkatli ve sabırlı olmanız gerekiyor. Ben hep video izleyerek edindiğim tecrübeler ile ilk bilgisayarımı kendim yardım almadan toplamıştım. Başkalarına bu kadar para kazandırmanıza gerek yok bence.
  11. DMNS

Termal macun önerir misiniz? ?

Birçok termal macun değiştirdim bugüne kadar en memnun kaldığım Zalman oldu. https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-stc8-termal-macun.html
  12. DMNS

Bilgisayar Montaj hakkında soru

Bilgisayarcılar genelde baştan savma topluyor. Montaj kısmı çok basit, belki tek zorlanabileceğin yer kablolama olur ama sakin bir şekilde yaparsan o da sorun olmaz.
  13. DMNS

Bilgisayarım fazla mı ısınıyor?

Bence ısılarda pek bir sorun yok. Yazın biraz daha artış gösterebilir.
  14. DMNS

TouchPad Sorunu (UBUNTU VS WİNDOWS)

Herkese öncelikle merhaba , Laptopumda oluşan bir sıkıntıyı bir türlü çözemedim bundan dolayı sizlerden yardım isteyeceğim. Bilgisayarın touchpad kısmı ubuntu da çalışıyor fakat windows da yukarı-aşağı fonksiyonları yapmıyor. Ubuntu da sorunsuz bir şekilde tıkır tıkır kullanabiliyorum. Bu...
Top Bottom