Neler Yeni

Bilgisayar Montaj hakkında soru

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
İhsan Orhanq
Dostlar selam. Tek tek topladığım parçaları montajlama konusunda nerde yaptırabileceğimi bilmiyorum. Kendim yapmaya gelince, kaliteli bir termal macun sürmeyi falan bilmiyorum. Bilgisayarcıya gitsem düzgün toplar mı acaba?

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Bilgisayarcılar genelde baştan savma topluyor. Montaj kısmı çok basit, belki tek zorlanabileceğin yer kablolama olur ama sakin bir şekilde yaparsan o da sorun olmaz.

GodlyPain

80+ Bronze
Lego toplamaktan daha kolay, al getir evine, aç yt videosu, bilmediğin kısmı buraya konu aç yardım edelim

Farway

80+ Silver
Götürme,her giden kazık yiyor dostum sistemine yazık edersin. Termal macun sürmek çocuk oyuncağı parmağınla bile sürersin.
Diğer parçalarıda zaten işlemciyi doğru oturt yavaşça gerisi hallolur biraz uğraşla merak etme,kırılmıyorlar kolay kolay. Ayrıca neredeyse hiçbir kabloyu yanlış takma ihtimalinde yok denilebilir kasa güç kabloları hariç. Video izleyerek kolayca yaparsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
İhsan Orhanq
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Götürme,her giden kazık yiyor dostum sistemine yazık edersin. Termal macun sürmek çocuk oyuncağı parmağınla bile sürersin.
Diğer parçalarıda zaten işlemciyi doğru oturt yavaşça gerisi hallolur biraz uğraşla merak etme,kırılmıyorlar kolay kolay. Ayrıca neredeyse hiçbir kabloyu yanlış takma ihtimalinde yok denilebilir kasa güç kabloları hariç. Video izleyerek kolayca yaparsın.
Doğrudur bro. İlk defa yapacağım için korkuyorum biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link atabilir misin kanka? İşimi görebilcek bir macun. Hangi marka iyi kötü bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Dostlar selam. Tek tek topladığım parçaları montajlama konusunda nerde yaptırabileceğimi bilmiyorum. Kendim yapmaya gelince, kaliteli bir termal macun sürmeyi falan bilmiyorum. Bilgisayarcıya gitsem düzgün toplar mı acaba?
bu video yeter

Doğrudur bro. İlk defa yapacağım için korkuyorum biraz.

Link atabilir misin kanka? İşimi görebilcek bir macun. Hangi marka iyi kötü bilmiyorum
bütçene bağlı https://www.teknobiyotik.com/arctic...n-4gr-ar-actcp00002b.html?ref=akakce&v=1.41.4

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
İhsan Orhanq
bu video yeter

bütçene bağlı https://www.teknobiyotik.com/arctic...n-4gr-ar-actcp00002b.html?ref=akakce&v=1.41.4
50 tl ye kapatamam mı bro bunu?

bu video yeter

GodlyPain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
İhsan Orhanq
Eyvallah dostlar. Birkaç video izleyeyim. Kablolamadan korkuyorum sadece başarırım umarım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,401
Üyeler
165,981
Son üye
cLayNNN
Top Bottom