Arama sonuçları: *

1. DenizAktaş

Oyunların netliği kötü

Çözünürlük ayarı kaçta?
  2. DenizAktaş

FreeSync gözükmüyor

Hayır ayarlaman gerekmiyor. Sadece Hz değerinin doğru olduğuna emin olsan yeterli. Masaüstüne sağ tıklayıp Görüntü Ayarları de. Açılan yerde Gelişmiş Görüntü Ayarları var oradan Yenileme Hızı'na (Hz) bakabilirsin.
  3. DenizAktaş

FreeSync gözükmüyor

Monitörde ekranın altında tuşlar yok mu? Oradan ulaşabilirsin
  4. DenizAktaş

FreeSync gözükmüyor

Öncelikle monitörün ayarlarından bu özelliği açman gerekiyor. Sonrasında Radeon ayarlarında da bu özellik aktif görünecektir.
  5. DenizAktaş

WİN10 YAPABİLİR MİYİM BİLGİSAYARIMI?

Windows 10 Home 1909 veya 2004 sürümünü öneririm. Ardından Debloat yapabilirsiniz işletim sisteminiz daha hızlı olacaktır. https://www.technopat.net/2018/05/21/windows-10-ile-gelen-uygulamalar-nasil-kaldirilir/ Şu yazılım aracılığı ile de istediğiniz windows sürümünü indirebilirsiniz...
  6. DenizAktaş

T6 ULTRA KULE TİPİ SOĞUTU NASIL TAKILIR

Güç uygulayabilirsin çok da zor değil. Ama eğer bir türlü olmazsa soğutucunun iki fanını da çıkar, anakartın üzerindeki bir tane fan ayağını da tornavidayla sök soğutucunun mandalına geçir ve tekrar tornavidayla anakarta montajla. Sonrasında da fanları geri tak.
  7. DenizAktaş

Radeon Yazılımı'nı nasıl kaldırırım?

Bu videodan yardım alabilirsin. DDU'yu şuradan indirebilirsin. https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
  8. DenizAktaş

Radeon Yazılımı'nı nasıl kaldırırım?

DDU ile Güvenli Mod'da temiz bir silme işlemi yapabilirsin arkada artık bırakmıyor. Sonra sürücüyü baştan kurarsın.
  9. DenizAktaş

sizce hangi windows kurmalıyım

Microsoft'un kendi sitesinde bu iki sürümü karşılaştırmışlar şuradan bakabilirsin: https://www.microsoft.com/tr-tr/windows/compare-windows-10-home-vs-pro
  10. DenizAktaş

sizce hangi windows kurmalıyım

Windows 10 Pro'daki hangi özellikleri kullanacaksın? Bence ihtiyacın yoksa gereksiz... Hiçbir zaman kullanmayacağın özellikler arka planda boşuna çalışacak. Windows 10 Home kurmanı tavsiye ederim.
  11. DenizAktaş

T6 takarken islemci pinlerinin 1 tanesini yamdum galiba

Buradaki yöntemlerle yamulan pini düzeltebilirsin endişelenmen gereken bir şey yok.
  12. DenizAktaş

FurMark ve Prime95 testlerini yapıyordum olan oldu acil yardım?

Muhtemelen bir sorun yok. İşlemcin aşırı ısındığı için kendini kapatmış.
  13. DenizAktaş

Elektrikler gitti geldi pc tuhaf davranıyor

Tunçmatik en iyisi değil. Koruma gücü düşük bir marka. Daha iyileri var yani.
  14. DenizAktaş

oyunlarda takılma sıkıntısı

Driverları yükle. Ayrıca biostan xmp profilini de aktif et. Yani ramlerinin hızlarını, vaat ettiği hızlara yükselt.
  15. DenizAktaş

Bu site güvenilir mi

Aldığın üründe sorun çıkarsa sitedeki mesajlaşma bölümünden mesaj atıyorsun hemen yardımcı oluyorlar veya direkt arayabilirsin de çok güvenilir bir site çok ilgililer. Satış sonrası hizmetlerinden memnun kaldım baya
  16. DenizAktaş

Bilgisayarımı garantiye yollamalı mıyım?

O zaman senin sistemine bir ram daha ekleme zamanın gelmiş gibi görünüyor :D Umarım sorun ramdendir.
  17. DenizAktaş

Bilgisayarımı garantiye yollamalı mıyım?

Dediğiniz gibi sorun ram yetersizliği olabilir ama GTA 5'in maksimum sistem gereksinimi 8GB ram olarak girilmiş ki oyunda zaten 4-5 GB ram kullanıyor bildiğim kadarıyla. O yüzden biraz garip geldi bana bu sorun. Bütün driverlarınız güncel mi?
  18. DenizAktaş

OCCT hata veriyor

Evet voltaj yetersiz gelirse sistem stabil olmaz fps drop yersin.
  19. DenizAktaş

OCCT hata veriyor

Gördüğün gibi voltaj yeterli gelmediği için işlemci çekirdek kapatmış. CPU voltaj değişimlerinde Small FFTs testi en stabil sonuçları almanı sağlıyor. Bu testte hiç bir hata almayana kadar voltajı kademeli olarak arttır birde dikkat et test sırasında çekirdek kapatmasın.
  20. DenizAktaş

OCCT hata veriyor

Prime95'in hangi testini yaptın?
Top Bottom