Prime95'in hangi testini yaptın?testi başlatıyorum karşıma bir şey gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
prime95 4.3ghz 1.1 voltaj kapanmadı
Gördüğün gibi voltaj yeterli gelmediği için işlemci çekirdek kapatmış. CPU voltaj değişimlerinde Small FFTs testi en stabil sonuçları almanı sağlıyor. Bu testte hiç bir hata almayana kadar voltajı kademeli olarak arttır birde dikkat et test sırasında çekirdek kapatmasın.Small FFTs olanı ama çekirdeğin birini kullanmıyor occt ve aida64 kullanıyor.
bir de occt hata vermiyor artık
kullanılan voltaja bakıyorum ona göre artırıcamGördüğün gibi voltaj yeterli gelmediği için işlemci çekirdek kapatmış. CPU voltaj değişimlerinde Small FFTs testi en stabil sonuçları almanı sağlıyor. Bu testte hiç bir hata almayana kadar voltajı kademeli olarak arttır birde dikkat et test sırasında çekirdek kapatmasın.
usta taklaya gelme dikkatli ol .dkullanılan voltaja bakıyorum ona göre artırıcam
biz anca kuran kursuna gittiğimizde eğllencesine takla atarızusta taklaya gelme dikkatli ol .d
1.175 yaptım sorun yokGördüğün gibi voltaj yeterli gelmediği için işlemci çekirdek kapatmış. CPU voltaj değişimlerinde Small FFTs testi en stabil sonuçları almanı sağlıyor. Bu testte hiç bir hata almayana kadar voltajı kademeli olarak arttır birde dikkat et test sırasında çekirdek kapatmasın.
csgodaki fps drop'um buna bağlı olabilir mi?Gördüğün gibi voltaj yeterli gelmediği için işlemci çekirdek kapatmış. CPU voltaj değişimlerinde Small FFTs testi en stabil sonuçları almanı sağlıyor. Bu testte hiç bir hata almayana kadar voltajı kademeli olarak arttır birde dikkat et test sırasında çekirdek kapatmasın.
Evet voltaj yetersiz gelirse sistem stabil olmaz fps drop yersin.biz anca kuran kursuna gittiğimizde eğllencesine takla atarız
1.175 yaptım sorun yok
csgodaki fps drop'um buna bağlı olabilir mi?
Vay be az mı gittik yaz tatilinde 3 ayın 1 ayı orda geçerdibiz anca kuran kursuna gittiğimizde eğllencesine takla atarız
1.175 yaptım sorun yok
csgodaki fps drop'um buna bağlı olabilir mi?