Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Bilgisayara çay dökmüşler

Şekerli ise daha sıkıntı çay . Çay tanecikleri parçaların içine girmişse işi bilene de danışıp o tanecikleri temizletirsin. Sistemin çalışmasını engelliyorsa düzelebilir bi ihtimal. Zaten öyle diyeceklerdir çay parçacıklarını görünce de.
  2. DonanımFikir

Bilgisayara çay dökmüşler

Denemeye çalış garantiye götür. İnşallah kullanıcı hatası demezler garantide ama diyebilirler de.
  3. DonanımFikir

Bu dosya virüslü müdür?

Olabilir gayet yüksek. Normal linki tarattığım zaman bazen 1-2 adet çıkabiliyordu ama bu fazla o yüzden böyle düşünüyorum.
  4. DonanımFikir

Avast 16.5 Milyon $ Ceza Aldı

Ayrıca belirttiğin antivirüsler bazı değişik uygulamalar indirirken öneriliyordu oradan anlamalıydık. Windows Defender bunlardan kat kat daha iyidir ayrıca. Verilen ceza bile az bu kadar veri satışına göre.
  5. DonanımFikir

Ekipmanları Biraz Fazlamı Abarttım?

Karar senin mesela masa mantıklı ama ekipmanlar da kendi zevkine göre aldığın için sorun olmaz. Giden paraya üzülmüyorsan tabii ki. 1707981563 Şuan borçta değilsen tabii ki mantıklı.
  6. DonanımFikir

Çözüldü✓ Discord hata (Temporary Network Error)

Şansıma da tam internet gidip geldiği zaman oldu , ben de internet yüzünden sandım.
  7. DonanımFikir

ALDIĞIM SİSTEMİN PSU PATLADI YARDIM

Bence normal, sırf fsp diye patlamama veya fason üretim yapan firmalarda patlar gibi algı malesef var insanlarda. Sistem toplamıştım forumdaki arkadaşa onun fsp psu da patlamıştı gerçekten. Yeni PSU Öneri olarak ise 650 watt olarak öneri yapacağım bütçen nedir?
  8. DonanımFikir

Annem bilgisayarı sildikten sonra mavi ekran

Bir sorun oldugunu dusunmuyorum .
  9. DonanımFikir

Bilgisayarımın denetim masasında virüs gibi bir şey var

Sorun olabilir, antivürüs programlarından tarama yapmanı öneririm. Microsoft Corparition gibi yayıncısı olması lazım.
  10. DonanımFikir

Bios ekranından nasıl çıkılır

Yanlış ayarlar seçmediysen dediğimin olması lazım bu arada.
  11. DonanımFikir

Bios ekranından nasıl çıkılır

F10 tuşuna basarak çıkabilirsin, ayarların kaydedilir ve çıkarsın
  12. DonanımFikir

pcme virus girdi yardim

Olur zaten de , google hesabın filan da kayıtlıdır pc de Tüm şifrelerini, değiştir derim.
  13. DonanımFikir

pcme virus girdi yardim

Oyun klibini geç Hesaplarının şifresi maillere kayıtlı, maillerinden kurtarırsın dert etme.
  14. DonanımFikir

pcme virus girdi yardim

Format vakti gelmiş demektir, bilgisayarında önemli dosya yoktur umarım. Virüsün BIOS'a sızdığını düşünmüyorum.
  15. DonanımFikir

ACIL Bilgisayar otomatik onarıma atıyor ve siyah ekran veriyor

Mehmet abinin de dediği gibi o sürümünde olduğundan olabilir de asıl çözüm olarak hiç bir şey yapamıyormusun? Görev yöneticisi vb. ulaşamıyormusun?
  16. DonanımFikir

Pc mi satmak istiyorum ama satamiyorum?

Parçaların çok güncel olmadığı için alıcı yok bence ve bana da pahalı geldi. 6499TL ye düşürebilirsin, acil ise 5999TL ye de düşürebilirsin.
  17. DonanımFikir

trojan virüsü yardım

Bilgisayarında cok önemli veri yoksa format mantıklı, bende de operada trojan cıkmıstı. Önemli bir veri varsa da o verileri başka bir yere kaydet ve öyle format at derim en mantıklısı.
  18. DonanımFikir

Çözüldü✓ Ekstra aparat olmadan T6 Ultra Montajlayabilir miyim?

Benimki işlemcinin soğutucu kutusunda çıkmıştı .DA 2 sistem almıştım zamanında. Ayrıca soğutucu ile termal macun fırçası da gelmiyor . Eğer kutudan çıkan termal macunu kullanacaksan bu durumu göz önüne alabilirsin.
  19. DonanımFikir

Çözüldü✓ Ekstra aparat olmadan T6 Ultra Montajlayabilir miyim?

Eğer hazır sistem aldıysan diğer bileşenlerin kutularında da montajcılar koymuş olabilir Bu arada t6 da o braketler çıkmıyor .
  20. DonanımFikir

king 7 yi satın aldım ama iyi fiyata mı aldım bilmiyorum

Yaklaşık 3000TL kazancınız oldu diyebilirim.
Top Bottom