Arama sonuçları: *

1. Dorske

Termal macun önerisi

https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-arctic-ar-actcp00080a-4-gr-fiyati,220442435.html Bu marka iyi midir, ve 4 gram yeterli mi?
  2. Dorske

Termal macun önerisi

Yaklaşık 2 yıldır termal macun değiştirmedim, 200-350 arası bir termal macun arıyorum Sistem:3060 eagle 12gb Ryzen 5 5500
  3. Dorske

Görev çubuğu Alt Tab atınca Gözükmüyor

3060 eagle 12gb
  4. Dorske

Görev çubuğu Alt Tab atınca Gözükmüyor

Oyundayken Alt Tab attığım zaman alttaki görev çubuğu gözükmeyi bırakıyor, kitlemeyi vb denedim ama bir türlü çözemedim Not: Ekran kartını güncelledikten sonra oldu
  5. Dorske

Minecraft launcher açılmıyor

tamam o zaman discorddan ekran açıp anlatırım okeysen, diğer türlü anydesk gibi şeyleri kullanmadığımdan biraz zor olabilir Discordum dorske
  6. Dorske

Uyanıksan şu anda yardım edebilirim, discordun var mı?
  7. Dorske

kanka kusura bakma sabahları çok aktif olamıyorum ama yarın 1'den sonra aktif olursan öğretirim
  8. Dorske

kanka o biraz değişik bir iş, 2 türlü shader kullanabilirsin: 1-Optifine kurmak (%50 ihtimalle çok mod yüklüyse ve ya yüklediğin modların sahibi ayarlamadıysa çökertir) 2-Oculus yüklemek (optifineyle aynı mantık ama daha az çökme ihtimali var ve yeni olduğu için belki 10 20 fps daha fazla...
  9. Dorske

RTX 2060 ile Minecraft Performans Problemi

Çok ram de minecraftı bozabilen bir şey, benim tavsiyem mod kullanmadığın sürece maximum 8'de tutmak. Bir de iris yükleyip denersen iyi olur, belki sorun optifineden kaynaklıdır.
  10. Dorske

Kaç gb ram veriyorsun oyuna?
  11. Dorske

Modlu mu oynuyorsunuz, ve ya çok plugini olan bir serverde?
  12. Dorske

Sistemim iyi fakat minecraft aşırı derecede kasıyor yardım edin.

Kanka minecraft'ın kendi optimizasyonu rezalet, önerim iris yüklemen olur. ve rami 400ve ya daha fazla modla oynamadığın sürece 8'in üzerine çıkarman nerdeyse hiç bir fark yaratmaz. 1-Eğer minecraft bir anda fps'yi 10'a sabitliyorsa minecraft'ı bir silip yükle, eğer çalışmazsa ekran kartının...
  13. Dorske

Bilgisayar nasıl temizlenir?

60-64 derece arası gidip geliyor dying light 2 her şey en yüksekteyken
  14. Dorske

Yükledim ama nerden görücem?
  15. Dorske

kendi halindeyken 40-45 derece arası ekran kartı (işlemcinin sıcaklığına nasıl bakılıyor bilmiyorum) oyunlarda 63-75 arası, eğer çok ağır bir oyun oynuyorsam 80'e kadar çıkıyor. 1731918167 Şuan kardeşim roblox oynuyor vpn ile fdghnjkdfngkdfgndf
  16. Dorske

17. Dorske

Tamam sağolun bu akşam temizlemeyi denerim, bir de bilginiz varsa çok para harcamadan 2-3k arası fan alabilirmiyim kasaya? fazla ısınıyor gibi 3 tane kasayla beraber gelen fanıyla.
  18. Dorske

ekran kartı takılı olsa bir şey olur mu, yoksa çıkartmak zorunda mıyım?
  19. Dorske

Saç kurutma makinesinde özellikle soğuk üfleme modu yok, 3 dereceden en soğuğu ile yapsam bir sıkıntı olur mu? havayı olduğu gibi ya da az daha soğuk veriyor.
  20. Dorske

Temizlerken her hangi bir parçayı çıkarmam lazım mı?
Top Bottom