Neler Yeni

Minecraft launcher açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Rıdvan Burak
launcher da forge indirmiştim açılıyordu da ama forge nin sürümünü değiştirip kaydete bastığımdan beri launcher arka planda açılıyor ama ekrana hiç bi şekilde gelmiyor nasıl düzelticem bunu

Son düzenleme:

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yiğit Karakuzu
Görev yöneticisinden kapayın ve yönetici olarak çalıştırmayı bri dener misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Rıdvan Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka tüm dosyaları silerek sorunu çözdüm fakat forgeyi tekrar kurduğumda tekrar aynı sorunu veriyor

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yiğit Karakuzu
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Rıdvan Burak
Doğru Forge sürümünü kurduğuna emin misin?
evet ilk yaptığımda çalışıyordu launcher üzerinden forgenin sürümünü eski sürüme çekince böyle yapmaya başladı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru Forge sürümünü kurduğuna emin misin
nası olduysa düzeldi knk şu an ama bişey soracağım sana minecraft pc de yeniyim senelerce mobil oynadım ama şimdi ben shaderpackları optifine den oynayabiliyorum mod yükleyeceğim zaman forge gerekiyor ama o zaman da shaderi kullanamıyorum bunun yöntemi yokmu ya

Son düzenleme:

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yiğit Karakuzu
evet ilk yaptığımda çalışıyordu launcher üzerinden forgenin sürümünü eski sürüme çekince böyle yapmaya başladı
Kral hem Optifine hem Forge kur aynı anda.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Doruk çelik
ama birisi üzerinden çalıştırılabiliyorsun ya ikiside kurulu şu an
kanka o biraz değişik bir iş, 2 türlü shader kullanabilirsin:
1-Optifine kurmak (%50 ihtimalle çok mod yüklüyse ve ya yüklediğin modların sahibi ayarlamadıysa çökertir)
2-Oculus yüklemek (optifineyle aynı mantık ama daha az çökme ihtimali var ve yeni olduğu için belki 10 20 fps daha fazla verebilir)

Önerim orjinal minecraft varsa curseforge kurman olur, bir modu yüklerken ve ya ederken modun gereksinimi varsa kendisi yüklüyor hem de profil seçeneği sayesinde sürekli dosya silip değiştirmekle uğraşmıyorsun. (Eğer yüklersen standalone yülse overwolf sömüyor bilgisayarı)

Bir de yazmayı unutmuşum, optifine.jar'ı mod klasörüne atman yeterli o da mod olarak gözüküyor öyle yaparsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Rıdvan Burak
kanka o biraz değişik bir iş, 2 türlü shader kullanabilirsin:
1-Optifine kurmak (%50 ihtimalle çok mod yüklüyse ve ya yüklediğin modların sahibi ayarlamadıysa çökertir)
2-Oculus yüklemek (optifineyle aynı mantık ama daha az çökme ihtimali var ve yeni olduğu için belki 10 20 fps daha fazla verebilir)

Önerim orjinal minecraft varsa curseforge kurman olur, bir modu yüklerken ve ya ederken modun gereksinimi varsa kendisi yüklüyor hem de profil seçeneği sayesinde sürekli dosya silip değiştirmekle uğraşmıyorsun. (Eğer yüklersen standalone yülse overwolf sömüyor bilgisayarı)

Bir de yazmayı unutmuşum, optifine.jar'ı mod klasörüne atman yeterli o da mod olarak gözüküyor öyle yaparsan
kanka orjinal mine var anydeskin varsa bi yardımcı olurmusun 2 dakka ben de öğrenmiş olurum

Top Bottom