launcher da forge indirmiştim açılıyordu da ama forge nin sürümünü değiştirip kaydete bastığımdan beri launcher arka planda açılıyor ama ekrana hiç bi şekilde gelmiyor nasıl düzelticem bunu
nası olduysa düzeldi knk şu an ama bişey soracağım sana minecraft pc de yeniyim senelerce mobil oynadım ama şimdi ben shaderpackları optifine den oynayabiliyorum mod yükleyeceğim zaman forge gerekiyor ama o zaman da shaderi kullanamıyorum bunun yöntemi yokmu ya
kanka o biraz değişik bir iş, 2 türlü shader kullanabilirsin:
1-Optifine kurmak (%50 ihtimalle çok mod yüklüyse ve ya yüklediğin modların sahibi ayarlamadıysa çökertir)
2-Oculus yüklemek (optifineyle aynı mantık ama daha az çökme ihtimali var ve yeni olduğu için belki 10 20 fps daha fazla verebilir)
Önerim orjinal minecraft varsa curseforge kurman olur, bir modu yüklerken ve ya ederken modun gereksinimi varsa kendisi yüklüyor hem de profil seçeneği sayesinde sürekli dosya silip değiştirmekle uğraşmıyorsun. (Eğer yüklersen standalone yülse overwolf sömüyor bilgisayarı)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de yazmayı unutmuşum, optifine.jar'ı mod klasörüne atman yeterli o da mod olarak gözüküyor öyle yaparsan
kanka o biraz değişik bir iş, 2 türlü shader kullanabilirsin:
1-Optifine kurmak (%50 ihtimalle çok mod yüklüyse ve ya yüklediğin modların sahibi ayarlamadıysa çökertir)
2-Oculus yüklemek (optifineyle aynı mantık ama daha az çökme ihtimali var ve yeni olduğu için belki 10 20 fps daha fazla verebilir)
Önerim orjinal minecraft varsa curseforge kurman olur, bir modu yüklerken ve ya ederken modun gereksinimi varsa kendisi yüklüyor hem de profil seçeneği sayesinde sürekli dosya silip değiştirmekle uğraşmıyorsun. (Eğer yüklersen standalone yülse overwolf sömüyor bilgisayarı)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de yazmayı unutmuşum, optifine.jar'ı mod klasörüne atman yeterli o da mod olarak gözüküyor öyle yaparsan