Arama sonuçları: *

1. EMREG

Kısa mesafeden sistem taşımak.

Hocam kutusu yok ama.
  2. EMREG

Kısa mesafeden sistem taşımak.

Kuzenim bana boşta çıkan sistemini verecek. Ama taşıma konusunda kararsızım. Çok uzak bir mesafe değil. Akşam Doblo ile dönüyoruz. Kucağıma alsam ekran kartına zarar vermeden getirebilir miyim? Uzak bir yer değil. Sistem DA-V3. Kart MSI Aero GTX 1050 Tİ(tek fanlı model)(sistemdeki HDD sökülmüş)
  3. EMREG

yeni bilgisayara eski harddisk

Siz yine de diskteki dosyaları yedekleyin ve formatlayın.
  4. EMREG

yeni bilgisayara eski harddisk

KMS, KMSpico mu yoksa CMD üzerinden etkinleştirme yöntemi mi?
  5. EMREG

cmdden kmspico temiz kurulumla gider mi

Aynı yöntemi bende format atarken gördüm. Rufus dönemi öncesinde kalma. Yani Windows 10 öncesi. 1688761614 Biliyorum. Windows 8.1 formatlarken hiçbiryerde bulamadım. İnternette adını görünce rufus yerine onu kullanmak istemiştim.
  6. EMREG

Bu eski bir yöntem ve biraz riskli ne gerek var böyle garip şeylere.
  7. EMREG

Microsoftun sitedindeki exe değilki. Direkt indirince de iki Windows oluyor zaten sadece.
  8. EMREG

Normal temiz kurulum bu değil mi zaten? :D En iyisi rufusla usbden kurulum.
  9. EMREG

Oyunlarda Genel FPS Düşüklüğü

Temiz kurulum yapın hocam. Sistemde kmspico var mı bir bakın.
  10. EMREG

Emülatör tamamen optimizasyona bağlı hocam ya. Kimisinde çok iyidir kimisinde kötü. 7.nesil konsollarda(ps3/xbox 360) sıkıntı yaşanmaz. Bazı oyunlar ve romlarda sıkıntı yapabilir.
  11. EMREG

Ekran kartını zorlamayan cpu bazlı oyunlarda bir sorun var. Fps her ne kadar düşük olsa da(ortalamaya göre) çözünürlük ve grafik yükseltip ortalama fpsi azaltıp darboğazı ve dalgalanmayı azaltmak en iyisi.
  12. EMREG

Çözüldü✓ Kasa çalışıyor ekran gelmiyor

Evet hocam bios pili çıkar 15 dk bekledikten sonra takılır. Klavye fare konusu da var adamın biosada girmesi sıkıntı.
  13. EMREG

Hocam voltaj yükselttiniz mi? 1688671186 Hocam adam bios pilini çekmesini biliyorsa illaki duymuştur. Yoksa bide böyle denesin.
  14. EMREG

Hocam biosa girip ayarları kontrol ettiniz mi sıfırlandı mı diye. Bildiğim kadarı ile bios pili işlemciye etki etmiyor. Güvenli modda girmeyi denediniz mi? Biosta ekran geliyor mu?
  15. EMREG

bu videodaki gibi format atmak temiz kurulumla esdeger mıdir

Sanırım bu videoda bilgisayarı sıfırlıyor. Hayır değildir. Zaten sıfırlandığı için bir disk bulup format atmak en iyisi.
  16. EMREG

Çözüldü✓ bilgisayarıma hiç bir şekilde format atamıyorum

8 artık sıkıntı yapabiliyor. 16 alın garanti olsun.
  17. EMREG

Çözüldü✓ bilgisayarıma hiç bir şekilde format atamıyorum

Bu temiz kurulum değil, sıfırlama.
  18. EMREG

Mavi Ekran PC PRO SERİES EKRANINDA TAKILI KALDI

Bu konumdan (Live Update üzerinden değil) BIOS dosyası indiren kullanıcıların, BIOS güncellemesi yaparken indirilen sıkıştırılmış dosyadaki flash utility yazılımını kullanmaları gerekir. BIOS güncellemesi sırasında oluşabilecek hatalardan kaçınmak için bu yazılımın eski versiyonlarını ya da MSI...
  19. EMREG

Mavi Ekran PC PRO SERİES EKRANINDA TAKILI KALDI

1. Adım: CMD'yi açın. 2. Adım: diskpart yazın. 3. Adım: list disk yazın. 4. Adım: USB diskinizi listede bulup select disk USB disk numarası. 5. Adım: clean yazın. 6. Adım: create partition primary yazın. 7. Adım: format fs=fat32 quick yazın. 8. Adım: assign yazın. (Alıntı Technopat) Hocam...
  20. EMREG

Yeni Sistem Topladım Ama Ekrana Görüntü Gelmiyor ?

Bios guncel mi?
Top Bottom