normal temiz kurulumdan farkı nedirUsbden rufus ile temiz kurulum yapın.
Normal temiz kurulum bu değil mi zaten? En iyisi rufusla usbden kurulum.normal temiz kurulumdan farkı nedir
normal temiz kurulumdan farkı nedir
temiz kurulumla gecer miCMD ile etkinleştirdiğin için sorun olmuyor ama yazılımları zararlı.
Evet geçer. Kurulumdan sonra yeniden aktifleştirmen gerekir.temiz kurulumla gecer mi
ben usbyle yapıcam ama rufus nedir bilmiyor direk microsoftun sitesinden indirip kurucaktımUSB'li yaparsan daha iyi olur. Diski biçimleyip yeniden sıfırdan kurarsın. USB'sizde disk tamamen temizlenmiyor.
Microsoftun sitedindeki exe değilki.ben usbyle yapıcam ama rufus nedir bilmiyor direk microsoftun sitesinden indirip kurucaktım
aracı indirin gerisine youtubedan bakın hocam aklınıza takılan olursa foruma sorun.ben usbyle yapıcam ama rufus nedir bilmiyor direk microsoftun sitesinden indirip kurucaktım
benim izledigim videolarda usbye windowstan kuruop yeniden baslatınca otomatik oluyodu o yuzden sordumMicrosoftun sitedindeki exe değilki.
Direkt indirince de iki Windows oluyor zaten sadece.
Bu eski bir yöntem ve biraz riskli ne gerek var böyle garip şeylere.benim izledigim videolarda usbye windowstan kuruop yeniden baslatınca otomatik oluyodu o yuzden sordum